Cal furat de la Lechința, recuperat în scurt timp de polițiști!

La data de 23 iulie a.c., un bărbat, de 62 de ani, din Enciu, a sesizat prin 112 faptul că, în noaptea de 22/23 iulie a.c., dintr-un țarc amplasat pe raza comunei Lechința, împrejmuit cu gard electric, i s-a sustras un cal. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 20.000 de lei.

"În noaptea de 23/24 iulie a.c., în jurul orei 00.20, în urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au oprit pentru verificări o autoutilitară înmatriculată în județul Satu-Mare. La volan a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din Năsăud, iar în autovehicul au mai fost identificați încă doi pasageri, în vârstă de 21 și 30 de ani, ambii din Năsăud. În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că în autovehicul se află un cal, iar semnalmentele acestuia corespund celui sustras, aparținând bărbatului din localitatea Enciu. În urma investigațiilor, s-a stabilit faptul că animalul ar fi fost sustras de către un tânăr, de 23 de ani, din Lechința care l-ar fi vândut celor din Năsăud", precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Calul a fost încredințat proprietarului, de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința care continuă cercetările, în vederea clarificării cauzei, sub toate aspectele.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5