CĂLIN STAN, candidat Alianța Dreapta Unită: Strategii sustenabile pentru traficul și parcările din municipiul Bistrița!

Lipsa locurilor de parcare și traficul aglomerat este o problemă reală în municipiul Bistrița, care nu poate să fie rezolvată de pe o zi pe alta, dar printr-o strategie integrată și sustenabilă, menită să genereze beneficii pe termen lung pentru întreaga comunitate reprezintă o prioritate.

 

🔵Crearea de parcări la sol, supraetajate și subterane.

- Identificarea și achiziționarea de terenuri adecvate pentru construirea unor parcări la sol, supraetajate și subterane în punctele critice ale orașului.

- Tarifare dinamică pentru a încuraja utilizarea eficientă a locurilor de parcare, cu tarife mai mici pentru perioadele mai puțin aglomerate.

 

🔵Implementarea unui sistem de parcare inteligentă.

- Instalarea de senzori de parcare și a unui sistem de management al parcărilor, care să permită monitorizarea în timp real a disponibilității locurilor de parcare.

- Crearea unei aplicații mobile și a unui portal online unde șoferii pot vedea în timp real unde sunt locuri de parcare disponibile, reducând astfel timpul petrecut în căutarea unui loc de parcare și diminuând intensitatea traficului.

 

🔵Dezvoltarea infrastructurii pentru transportul public.

- Extinderea și modernizarea rețelei de transport public pentru a oferi alternative viabile și convenabile la utilizarea mașinilor personale.

- Implementarea unor abonamente avantajoase și a unor programe de reducere a costurilor pentru elevi, studenți și pensionari.

 

🔵Promovarea mobilității alternative.

- Crearea de stații de închiriere a bicicletelor și a trotinetelor electrice în punctele cheie ale orașului.

- Campanii de conștientizare și informare pentru a încuraja locuitorii să utilizeze mijloace de transport alternative.

 

🔵Optimizarea circulației prin soluții de management al traficului.

- Implementarea unui sistem inteligent de management al traficului care să ajusteze în timp real semaforizarea în funcție de volumul de trafic.

- Reconfigurarea unor intersecții și sensuri giratorii pentru a îmbunătăți fluiditatea traficului.

 

🔵Consultare publică și transparență.

- Organizarea de consultări publice și sondaje pentru a implica cetățenii în procesul decizional și pentru a identifica problemele prioritare legate de parcare și trafic.

- Transparență totală în implementarea proiectelor, cu raportare periodică către cetățeni privind gradul lucrărilor și utilizarea fondurilor.

 

#9iunie #DreaptaUnită #alegerilocale #PrimariaBistrița #trafic #auto #parcări #Bistrița #CălinStan

 

( USR BN CMF: 21240009 )

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5