Campania "Mănânci produse româneşti, mănânci sănătos!" a revenit la Bistriţa

*Doris Moldovan: Încurajez şi susţin consumul de produse sănătoase şi româneşti

Campania de încurajare a consumului de produse sănătoase şi româneşti iniţiată de europarlamentarul PNL Daniel Buda , "Mănânci produse româneşti, mănânci sănătos !" a ajuns, sâmbătă, şi la Bistriţa . Echipa coordonată de consilierul europarlamentarului, Doris Moldovan, a oferit mere româneşti celor prezenţi în Complexul de agrement Heidenfeld din Viişoara, la Toamna bistriţeană.

"Obiectivele campaniei sunt promovarea si stimularea consumului de fructe si legume româneşti, precum şi a produselor din carne, ouă, panificaţie si a lactatelor de provenienţă românească. Mulţumesc colegilor de la TNL Bistriţa că au participat si s-au implicat in această campanie”, a scris Doris Moldovan, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit europarlamentarului Daniel Buda, ideea campaniei a venit şi ca urmare a deciziei Federaţiei Ruse de a nu mai importa majoritatea produselor alimentare din ţările UE, inclusiv din România, dar şi pe fondul dificultăţilor întâmpinate de producătorii din România, cauzate de seceta cumplită din acest an.

Foto: Facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5