Campanie de dezinsecţie şi deratizare la Beclean

La finalul lunii iunie la Beclean s-a  derulat o acțiune de dezinsecție şi deratizare. Acţiunea s-a desfăşurat în perioada 24.06 – 26.06.2019, în conformitate cu graficul stabilit de Primăria oraşului.

 Substanţele utilizate pentru campania de dezinsecţie  nu sunt dăunătoare nici pentru om şi nici pentru animalele de companie, astfel că zonele în care s-a desfăşurat acțiunea de dezinsecție sunt în siguranţă, neexistând vreun pericol pentru cei care le frecventează.

Cu țintă specială spre rozătoare și țânțari - căci acestea sunt vietățile care de obicei cauzează probleme vara și toamna, dată fiind amplasarea orașului pe malul Someșului – campania de dezinsecție și deratizare organizată de către Primăria Beclean pe spațiile publice din localitate a vizat blocurile (pe scări și la subsoluri), spațiile verzi, parcurile, zonele de lângă ape, lizierele de pădure.

Scopul acţiunii derulate a fost acela de a stârpi pe cât posibil ţânţarii, alte insecte dăunătoare, precum şi rozătoarele, aflate în largul lor în condiții de umiditate, când se înmulțesc peste măsură.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]