Campionatul de mini-fotbal organizat de Parohia Orthodoxă Română Chețiu-Bozieș a ajuns la a III-a ediţie

Sportul este viață

În Duminica a IX-a după Rusalii, în localitatea Bozieș, filie a Parohiei Chețiu, cu hramul „Nașterea Maicii Domnului”,  a avut loc un eveniment deosebit, s-a organizat ediția a III-a a campionatului de mini-fotbal. 

Și în acest an Parohia Ortodoxă Română Chețiu/Bozieș, prin preotul paroh Cornea Teodor-Marius a organizat ediția a III-a a campionatului de mini-fotbal, sportul este viață, pe terenul sintetic din localitate. 

La acest frumos eveniment au participat copii și tineri din parohie și filie, de pe valea Melșului, din Beclean și din Arcalia. Competiția a început la ora 16.00 cu o rugaciune de binecuvântare rostită de preotul (jucător) invitat la acest eveniment Borodi Ovidiu Cornel, urmată de Rugăciunea Domnească rostită de cei prezenți. 

Campionatul s-a împărțit pe două grupe de vârstă 14-17 ani respective 18-45 ani. Competiția a fost foarte strânsă, cu foarte multe goluri și cu un frumos spectacol sportiv apreciat de credincioșii prezenți.        Pentru a fi un joc cât mai cinsit, preotul paroh a invitat doi arbitri Cristian Pop din Bistrița și Vasile Bindea din Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5