Casa Județeană de Asigurări de Sănătate are director general! Doar 5 persoane din cei 33 de candidați din ţară au obținut note peste 7 și au fost admise

Iată rezultatele Concursului în vederea ocupării funcției de director general la nivelul Caselor Județene de Sănătate. E momentul adevărului și al transparenței pe care românii si-o doresc în organizarea oricărui concurs.

Doar 5 persoane au obținut note peste 7 și au fost admise din cei 33 de candidați care au avut curajul sa se prezinte la primul concurs organizat cu respectarea unor criterii obiective, meritocratice, măsurabile si nu pe criterii politice! Avem o rată extrem de scăzută de promovabilitate si va fi nevoie organizarea unui alt concurs național.
Ultima notă peste 7 aparține unui candidat din judetul Bistrița Năsăud. Prin urmare, CJAS B -N are director general.

Pe această cale țin să resping informațiile false care au circulat prin unele publicații din presa locală, cum ca as fi candidat la acest post. Nu am depus niciun dosar pentru acest post. De altfel, dețin un CV în domeniul Educației, nu în cel al Sănătății și nu mi-a trecut nici măcar o secundă prin cap să apar pe vreo listă în calitate de candidat așa cum s-a speculat prin presa locală.

Din păcate, aceasta este radiografia crudă a momentului! Vidul de profesionalism este extrem. Cifrele vorbesc de la sine. In România doar 5 persoane cu competențe reale la nivel național au fost validați de primul concurs organizat cu respectarea unor standarde de calitate europene.
Ce exemplu sunt acești oameni pentru tânăra generație?
Curățenia de primăvară trebuie să continue până la capăt, transmite prof. Cristina Iurișniți (USR PLUS BN).

***
La adresa http://www.cnas.ro/page/posturi-vacante-i-concursuri.html au fost publicate rezultatele la proba scrisă, Bistrița-Năsăud având un candidat cu un punctaj de 7,10 și alți 2 candidați cu note de 54,30 și 48,95. În perioada următoare, va fi organizat interviul.
Patru candidați și-au depus dosarul de concurs, dar unul a fost respins pentru că nu avea vechime în funcții de conducere.

În prezent, Doina Sigmirean Pop este director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5