Concursul de director! Au fost afișate notele! 8,6 este cea mai mare notă! 35 de candidați respinși!

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct s-a desfășurat astăzi, 15 octombrie 2021, în centrul special organizat la Colegiul Național INFOEL Bistrița. În urma etapei de validare a dosarelor, au fost admiși la proba scrisă 143 de candidați, dintre care un candidat a optat pentru susținerea probei scrise în alt județ, iar 2 candidați au solicitat amânarea susținerii probei, în baza reglementărilor Ordinului ME nr. 5454 din 13 octombrie 2021, din cauza infectării cu virusul Covid-19, anunță Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud.
Dintre cei 140 de candidați rămași, 7 nu s-au prezentat, iar unul s-a retras în timpul probei. Au fost evaluate 132 de lucrări. Niciun candidat nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.
 
 
Cea mai mare notă a fost 8,6, iar cea mai mică - 4,6.
Nu mai puțin de 97 de candidați au fost declarați ADMIS, alți 35 obținând note mai mic de 7, fiind declarați RESPINS. Eventualele contestații se pot depune în perioada 15-17 octombrie 2021 în format fizic sau online, conform graficului afișat pe site-ul www.isjbn.ro, la adresa https://www.isjbn.ro/ro/examene-si-concursuri-nationale/concurs-directori.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5