Casele oamenilor de pe străzile Compozitorilor şi Simfoniei, pradă hoţilor!

Odată cu eliberarea hoţilor din penitenciarele ţării, iată că se înmulţesc simţitor furturile, tâlhăriile, crimele etc. Neavând altă ocupaţie decât ceea ce ştiu şi au învăţat pe „specialităţi”, aceşti recidivişti îşi caută victimele, mai precis îşi selectează bătrânii şi pe cei neajutoraţi, precum şi casele izolate, fără electricitate, pentru a putea lucra pe tihnă. Iată că din nou, aceleaşi străzi sunt vizate tot mai des de răufăcători, două străzi pe care nu funcţionează iluminatul public, lăsate în beznă, care cad pradă hoţilor tot mai des în ultima vreme. E vorba despre str. Compozitorilor şi str. Simfoniei, unde sunt amplasaţi stâlpii de electricitate, doar că cineva trebuie să ia biciul în mână, să aibă „curaj”, să amplaseze becurile, în folosul cetăţenilor care locuiesc pe cei doi kilometri ai străzii Compozitorilor, de altfel într-un număr destul de mare. Proprietarii s eîntreabă dacă este nevoie neapărat să-şi apere proprietăţile cu bâta, precum acum un secol?
Sâmbătă noaptea, în jurul orelor 2-3, pe str. Simfoniei, o locuinţă a lui I.S. a fost jefuită de către aceşti infractori. Ei au intrat printr-un mic geam de la subsol, după care au luat la rând camerele de la parter, furând o sumă importantă de bani, deşi proprietarii erau în dormitorul de la mansardă. Nu este singurul furt de pe această stradă, şi totuşi hoţii îşi fac veacul în linişte, fără a fi deranjaţi de cei care ar trebui să ia măsuri şi să-şi facă datoria aşa cum trebuie.
Oare ce fac acei agenţi de pază în timpul nopţii? Până nu demult, cei de la Poliţie se tot plângeau că nu au autoturisme suficiente, combustibil pentru acestea, dar iată că pentru serviciile personale au combustibil suficient. Aproape zilnic îi putem observa cu autoturismele de serviciu la casele lor sau la marele magazine, pentru a se aproviziona. Unde este siguranţa cetăţeanului? Pentru cine plătim noi? Sunt foarte mulţi tineri de pe băncile şcolii, ce pot învăţa ei? Sunt pline dulapurile Poliţiei de dosare cu AN (Autori necunoscuţi).
Riveranii de pe aceste străzi sunt total nemulţumiţi de modul în care Poliţia îşi face datoria faţă de cetăţeni. Furt ca furt, dar te poţi aştepta oricând să fii ucis în propria casă pentru o mână de bani. Până una alta, sperăm ca cei care ar trebui să facă ceva, să facă, până nu este prea târziu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5