Cateva detalii despre deschiderea unui bar cu narghilea

Locul in care oamenii merg sa fumeze o narghilea se numeste fie bar cu narghilea, cafenea shisha sau shisha lounge. Tutunul aromat este fumat printr-un furtun, iar narghileaua poate fi impartita cu mai multi oameni. Barurile cu narghilea pot taxa clientii fie in functie de timp, pe narghilea sau pe cantitatea de tutun.

Pentru cine este potrivita aceasta afacere?

Oricine este interesat de shisha sau de o narghilea buna  ar trebui sa deschida un lounge. Un lounge de narghilea este o afacere buna pentru orice cunoscator. Un bar shisha castiga o mare parte din bani doar din fumatul de narghilea. O sesiune de narghilea este platita fie inainte de inceperea acesteia, fie dupa terminarea acesteia. In mod normal, o narghilea este impartita intre doua si patru persoane. Barurile cu narghilea pot face bani si prin vanzarea de shisha si accesorii pentru narghilea. Aceste accesorii includ carbuni, furtunuri si vase. In plus, pot oferi mai multe servicii clientilor pe langa narghilea, cum ar fi mancare, bauturi alcoolice si racoritoare.

De unde poti achizitiona narghilele pentru afacerea ta

Pentru a avea o afacere de succes inca de la inceput, este important sa oferi clientilor o narghilea de calitate. Pentru a achizitiona cele mai bune produse, trebuie sa contactezi un magazin pentru pasionati de narghilea, care vinde narghilele egiptene lucrate manual, si accesorii efectuate din materiale rezistente.

Proprietarul unui bar de narghilea trebuie sa aiba multe narghilele, si sa stie totul despre ele. El trebuie sa inteleaga cum se fumeaza, cum este masurata shisha, cum sa aiba grija de o narghilea si cum sa o transforme intr-o sesiune placuta de fumat pentru clienti. Proprietarii de bar de shisha de inalta calitate trebuie sa inteleaga, de asemenea, cultura fumatului de narghilea. Deoarece narghileaua este o noutate pentru multi, unii vizitatori merg in baruri pentru a incerca ceva exotic. Chiar daca narghileaua a devenit destul de populara, un bar cu produse de calitate si servicii impecabile, poate avea un mare succes.

Care este piata tinta?

In primul rand, persoanele care fumeaza narghilea trebuie sa aiba minimum 18 ani. Deci, cel mai probabil vei avea clienti maturi, care vin sa incerce si sa se bucure de serviciile unui bar de narghilea. Cei mai buni clienti sunt cei care sunt linistiti, care vin sa socializeze cu prietenii si asociatii, si care stiu sa aprecieze o narghilea buna. Acestia sunt oamenii care vor reveni mereu cu placere. Cafenelele cu shisha castiga foarte multi bani de la clientii fideli, mai ales daca ofera reduceri pentru ei.

Care este potentialul de crestere pentru o cafenea shisha?

Multe baruri de narghilea sunt locale. Din acest motiv, nu exista potential de crestere semnificativ la nivel national. Un lounge de narghilea poate, totusi, sa devina un local favorit. In cazul in care barul tau de narghilea ofera cele mai bune shisha, cele mai mici preturi, cele mai bune reduceri sau alte facilitati excelente, cel mai probabil va fi o locatie principala pentru vizitatori. Barurile de narghilea castiga mult din tutun si narghilea. Oamenii care fumeaza shisha de obicei, vor plati oricat pentru calitate si tutun bun, si vor reveni destul de des in bar. Din acest motiv, un lounge de narghilea care ofera cele mai bune produse, servicii sau preturi, va avea un avantaj foarte mare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]