Centrul Judeţean Pentru Cultură caută Contabil Șef

ANUNŢ

 

Centrul Judeţean Pentru Cultură Bistriţa - Năsăud cu sediul în Bistriţa, str. General Grigore Bălan, nr. 11, organizează în data de 1 august 2018, concurs pentru ocuparea funcției contractuale de conducere vacantă de Contabil Șef, gradul II pe perioada nedeterminată.

 

Condiţii generale sunt cele prevăzute la art.3 din Anexa la Hotărârea Guvernului nr.286/2011, cu modificările şi completările ulterioare:

 

Condiții specifice:

  • studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul științelor economice
  • studii de masterat sau postuniversitare în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției;
  • documente care atestă absolvirea de cursuri/ specializări/ perfecţionări;
  • experiență în domeniul studiilor necesare ocupării postului: minim 9 ani.

Concursul de ocupare a funcției contractuale de conducere, vacantă, se va desfășura astfel:

Etapele Concursului:

Selecţia dosarelor va avea loc în termen de maximum 2 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor de concurs, iar rezultatele selecţiei se afişează în termen de o zi lucrătoare de la data expirării termenului selectării dosarelor.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 1 august 2018, ora 10, iar rezultatele se afişează în termen de maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei.

Interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise iar rezultatele se afişează în termen de maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei.

     Rezultatele fiecărei etape de concurs şi de soluţionare a contestaţiilor se afişează la afişierul de la sediul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud şi pe site-ul instituţiei “cjcbn.ro”.

Probele concursului organizat pentru ocuparea funcției contractuale de conducere vacant  se vor susține la sediul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, din Bistrița, str. General Grigore Bălan, nr. 11.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, respectiv până la data de 21 iulie 2018, ora 16,00 la Registratura Centrului Judeţean Pentru Cultură Bistriţa - Năsăud situat în Bistriţa, str. General Grigore Bălan, nr. 11 și trebuie să conțină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 6 din Anexa la Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia stabilită se afișează la sediul și pe site-ul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud – www.cjcbn.ro

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Financiar contabilitate, resurse umane, administrativ. (persoană de contact: Bonczidai Dana) din cadrul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, Mun. Bistriţa, General Grigore Bălan, nr.11, telefon 0263-212023, fax 0263-232571, e-mail: [email protected]com.”

 

       

 

MANAGER,

Dr. Gavrilă Țărmure

 

Comentarii

28/07/18 12:08
comentator

Nu este bine .
Spuneti asa : " ... oferim un salariu de xxxx euro pe an ( sau pe luna... asta de pe Pamant ... nu cea de pe Cerul instelat ... ) .
Doritorii sunt asteptati cu CV-urile si dosarele personale pentru interviu de selectie, la data de.... in locul ... Conditiile de examen si selectie sunt urmatoarele : ... si le scrieti care sunt .
Cu sigurantza veti avea candidati cu " gramada " , sau... " deloc "... functie de ce salariu-i puteti asigura celui pe care-l " cautati " dar spuneti-l aici, sa vada public toata lumea, ca doara nu-i " secret ".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5