CFR-ul, cu toate greutăţile lui, este încă cel mai sigur mijloc de transport în comun

Calea ferată a fost şi rămâne, în continuare, cel mai rapid, comod şi sigur mijloc de transport în comun, cu toate capriciile acestei ierni grele.

Pe regionala CFR Cluj, majoritatea vagoanelor de clasa a II-a au fost înlocuite cu confort de clasa întâi, cu bănci capitonate şi cu trei locuri în loc de patru pe fiecare bancă din vagoane.

Se respectă interzicerea fumatului în trenuri, iar călătoria frauduloasă a rămas doar o amintire.

Deservirea călătorilor este tot mai ospitalieră, iar staţiile Cluj-Oradea şi Bistriţa, prin redacţiile locale, asigură ziare gratuite călătorilor la urcare în trenuri.

Conducerea regionalei CFR Cluj trebuie să aducă grabnic unele îmbunătăţiri. Valul de restructurări a desfiinţat în masă vânzătorii de bilete din hălţi, care au rămas devastate.

Deşi mersul general al trenurilor s-a pus în aplicare la 12.12.2010 cu valabilitate de un an, la aceste puncte de oprire din hălţi, pe linie curentă, nu este afişat un tabel cu mersul trenurilor, iar călătorii care doresc să plece cu trenul caută alte mijloace de transport din lipsă de informare a călătorilor.

Facem încă un apel călduros călătorilor să nu devasteze mobilierul vagoanelor şi să nu ciontească oglinzile din vagoane. Răufăcătorii trebuie depistaţi şi aspru sancţionaţi.

Hălţile nedeservite de agenţi, deşi au lumină electrică trasă, sunt în beznă, exemplu H. Aleşd Butan şi multe altele pe cele 8 judeţe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5