Competenţe europene pentru integrarea pe piața muncii din domeniul silvic

În cadrul programului Erasmus plus, prin proiectul de mobilități VET pentru elevi și profesori, în perioada 9-24 martie 2015 se va derula primul flux la Nature Resourses College – Kvinnersta, din Örebro, Suedia. Prin urmare 7 elevi din clasele a XI B si C, calificarea silvicultură și exploatări forestiere de la Coloegiul Silvic „Transilvania” Năsăud vor lua parte la activități practice prevăzute în curriculum-ul pentru clasa a XI-a și recunoscute la întoarecerea din stagiu ca parte integrantă a formării lor profesionale.
”Proiectul de mobilități VET intitulat „Competenţe europene pentru integrarea pe piața muncii din domeniul silvic” este un proiect integrator care urmărește formarea profesională și personală a elevilor și profesorilor din învățământul tehnic și profesional prin plasamente în școli similare având ca obiectiv principal dezvoltarea compenențelor profesionale pentru elevi în calificarea silvicultură și exploatari forestiere prin desfășurarea stagiilor de practică în străinătate” ne-a transmis profesorul însoțitor, doamna Gioconda Neamț.
Totodată acest proiect are prevăzut un al doilea flux de elevi la Școala de silvicultură din Javols, Franța, pentru luna mai 2015.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5