Computer Tomograf și RMN, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, din această toamnă!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, alături de echipa de management a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, şi directorul economic al CJ, Teofil Cioarba, au evaluat stadiul lucrărilor de amenajare a spaţiilor în care vor fi amplasate CT-ul şi RMN-ul.

"Lucrările de amenajare a parterului Spitalului Județean de Urgență, unde vor fi amplasate cele două unități de imagistică medicală, sunt în grafic și vor fi finalizate până la începutul lunii septembrie.  Computerul Tomograf a fost deja livrat la Spitalul Județean și urmează ca în perioada următoare să primim și dispozitivul de imagistică prin Rezonanță Magnetică Nucleară (RMN)”, anunţă preşedintele Moldovan.

Potrivit acestuia, în urma tuturor avizelor și acreditărilor, cele două echipamente vor fi funcționale pentru pacienții bistrițeni din toamna acestui an.

„Sunt servicii medicale extrem de importante în procesul de diagnosticare clinică și din toamnă vor fi la îndemâna pacienților. Vreau să felicit și echipa din managementul Spitalului Județean și pe managerul Gabriel Lazany pentru că sunt un partener activ al Consiliului Județean în toate proiectele care le-am început și derulat în ultimii ani”, transmite Radu Moldovan.

 

Comentarii

27/07/18 12:25
comentator

Bravo domnilor administratori. Dar cu aparatura de Radioterapie oncologica... cum ramane ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5