Preşedintele CJ, Radu Moldovan: La finalul lunii septembrie vom avea funcționale aparatele CT și RMN, la Spitalul Judeţean!

Preşedintele Consiliulu Judeţean, Emil Radu Moldovan, consideră că lucrările de roconfigurare a parterului Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, pentru amplasarea unui nou computer tomograf și a unui RMN, vor fi finalizate în septembrie.

„O investiție de 3.2 milioane de lei, asigurată de Consiliul Judetean care va oferi pacienților servicii de imagistică medicală de ultimă generație la sediul Spitalului Județean!  În mod normal, până la finalul lunii septembrie vom avea funcționale noile aparate de CT și RMN!

Mulțumesc pentru parteneriatul performant echipei de la Spitalul Județean de Urgență și managerului Gabriel Lazany!”, susţine preşedintele Radu Moldovan.

         Potrivit acestuia, acest proiect vine să completeze programul de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe în valoare de 2.7 milioane de euro, care va fi finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Licitaţia pentru dotarea spitalelor judeţene cu echipamente medicale de rezonanţă magnetică (RMN) şi computer tomograf (CT) s-a încheiat, Ministerul Sănătăţii parafând contractele de achiziţie, fondurile fiind împrumutate de la Banca Mondială.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5