Copii şi părinţi au înotat împreună la Cupa “Ştafeta Familei”

• Familia Toniuc, printre premianţi

Centrului Spa Schreiner a găzduit, la finele săptămânii, prima ediţie a concursului de înot Cupa “Ştafeta Familei”, eveniment promovat de către Clubul Sportiv Tibi. Competiţia a reunit ştafete formate dintr-un copil şi un membru al familiei, iar în funcţie de pregătirea sportivă a copilului au existat 3 categorii de concurs. În deschiderea acţiunii, copiii din grupele de performanţă au făcut o demonstraţie de forţă, mobilizatoare pentru colegii care acum descoperă acest sport, dar şi pentru părinţi.  

          “Concursul a fost un succes, având în vedere numărul de echipe participante (45), atmosfera concursului, entuziasmul cu care copiii şi-au susţinut părinţii, dar şi invers”, precizează Tiberiu Horgoş, preşedintele clubului bistriţean.

          Toţi concurenţii au fost recompensaţi cu diplome, medalii şi dulciuri, iar câştigătorii de la fiecare categorie au primit Cupa “Ştafeta Familiei”. La categoria A (copil din grupe de performanţă) s-au impus Ştefan Ropan şi Gabriel Ropan, la categoria B (copil din grupele de iniţiere) - Horaţiu Toniuc şi Alexandru Toniuc, la categoria C -  Mihnea Groze şi Flaviu Groze.

           “În baza bunei colaborari cu cluburile de înot şi polo pe apă din Târgu Mureş, anunţăm practicarea unui nou sport la clubul nostru, polo pe apă, copii feminin şi masculine. În perioada următoare, pregătim afilierea la federaţia de profil, vom face selecţia şi vom demara antrenamentele. De asemenea, vă anunţăm că pe timpul vacanţei avem  programe speciale, intensive şi ieftine de iniţiere în înot, mai multe informaţii fiind disponibile pe site-ul clubului”, declară Tiberiu Horgoş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5