Crin Antonescu: PNL este mai puternic decât oricând în ultimii 20 de ani

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, susţine într-un mesaj transmis cu ocazia a 136 de ani de la înfiinţarea PNL că partidul pe care îl conduce este ,,mai puternic decât oricând în ultimii 20 de ani”.

,,În urmă cu 136 de ani, odată cu aşa-numita coaliţie de la Mazar Paşa, lua naştere Partidul Naţional Liberal. În frunte cu Ion C. Brătianu, îşi începea istoria glorioasă, dar şi zbuciumată, partidul care a înfăptuit România modernă. Marile momente care au scris parcursul acestei naţiuni poartă amprenta liberalilor – de la independenţă şi unire la integrarea în Uniunea Europeană. Dar astăzi avem a face mai mult decât un bilanţ. Şi mai mult decât un exerciţiu de memorie. Nu este momentul pentru triumfalism şi emfază, ci pentru realism şi hotărâre. Avem datoria ca, păstrând trecutul în fundalul conştiinţei şi avându-l ca reper în acţiunea noastră politică, să privim spre viitor”, a spus preşedintele PNL în mesajul său.

Ziua PNL, marcată de tinerii liberali

La nivel local, tinerii liberali au ţinut să puncteze evenimentul , prin distribuirea unor fluturaşi informativi.

Cei doi preşedinţi ai organizaţiilor de tineret, Samuel Coman şi Valentin Constantin, au împărţit alături de colegii lor, în zona centrală a municipiului Bistriţa, materiale conţinând principalele repere istorice ale PNL.

,,Ne-am dorit să transmitem cetăţenilor că PNL nu şi-a abandonat niciodată crezurile, principiile, nu şi-a uitat trecutul şi totodată are un proiect viabil pentru viitor”, ne-au declarat cei doi lideri liberali.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5