Cristian Parasca (AJFP B-N): Invit contribuabilii să folosească Spaţiul Privat Virtual. Suntem aproape de firmele care respectă legislaţia

Cristian Parasca, şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud, le recomandă tuturor contribuabilor din judeţul nostru să acceseze Spaţiul Privat Virtual, un serviciu gratuit pus la dispoziţie de Fisc.

          „Înregistrarea în acest spaţiu virtual ia foarte puţin timp, după care fiecare primeşte un user şi o parolă şi poate ţine cu noi corespondenţa. Nu mai este nevoie să vină şi să depună cerere pentru certificat de atestare fiscală, pentru cazier fiscal. Depune cererea online, noi emitem documentul, îl scanăm şi-l trimitem online, iar acesta îl printează şi-l are valabil. În plus, are evidenţa obligaţiilor faţă de noi, a plăţilor, poate emite dispoziţii de plată din birou. Sunt foarte multe avantaje şi lumea nu se înghesuie să acceseze acest Spaţiu Privat Virtual, deşi de-a lungul anilor ne-am plâns că la Finanţe stăm la cozi, persoana de la ghişeu are o dispoziţie nu ştiu cum şi nu ne răspunde amabil. Îi îndemn pe contribuabili, şi aş vrea să acceseze cât mai multe persoane, fie fizice, fie juridice, acest spaţiu virtual”, a declarat şeful Fiscului bistriţean, în cadrul Colegiului Prefectural.

          În context, Cristian Parasca a menţionat că îşi doreşte ca firmele „să crească frumos”, în condiţiile respectării legii. „Din punctul meu de vedere, o firmă pentru cel care o înfiinţează e ca un copil şi îi îndemn, aşa cum fiecare încercăm să ne creştem copiii frumos, tot aşa să creştem şi firmele, să avem grijă de ele, să nu le lăsăm în voia sorţii sau să încercăm să profităm de anumite inadvertenţe pentru a nu ne onora obligaţiile faţă de stat. Suntem aproape de contribuabil atâta timp cât şi ei sunt conştienţi şi aproape de noi şi de legislaţie”, a mai spus şeful AJFP B-N.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5