Cristina Iurişniţi (USR): Condamnarea lui Dragnea e binevenită. E o decizie istorică

         Deputatul USR de Bistriţa-Năsăud, Cristina Iurişniţi consideră că decizia instanţei de condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea, este una „istorică”, care reconfirmă funcţionarea separării puterilor în stat.

         „Trăim nişte momente explozive, trăim un atac continuu asupra statului de drept. Ne amintim că ieri (n.n. -  joi) am trăit împreună deciziile judecătorilor şi ştim că Dragnea este condamnat, dar încă nu definitiv, la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Este o condamnare binevenită pentru că, până la urmă arată că, separaţia puterilor în stat – justiţia, legislativul şi puterea judecătorească – funcţionează, deci justiţia este independentă şi funcţionează. Indiferent de ceea ce vedem în fiecare zi, în ultimele săptămâni, în ultimii doi ani, ieri a fost o decizie istorică faptul că justiţia a reuşit să scape de influenţa politicului şi să avem această decizie care a venit ca o gură de oxigen”, a declarat deputatul Iurişniţi.

         Parlamentarul bistriţean a anunţat că USR a semnat moţiunea de cenzură, alături de PNL şi PMP, care va fi votată săptămâna viitoare. „Trăim nişte momente incendiare, conflictuale, dar trebuie să mergem mai departe şi să avem încredere în justiţie şi să susţinem libertatea justiţiei şi independenţa ei”, a concluzionat Cristina Iurişniţi.

Comentarii

26/06/18 09:48
observator

Mereti ma, ca " va faceti ca nu stiti " ( vorba doamnei ... stiti voi care ) va faceti ca nu stiti deci, ca absolut toate secretarele si toate "fatzele " care lucreaza la birourile partidelor si senatorilor sau deputatilor, sunt platite pe listele de plata al cu totul altora... ca n-au bani sa le plateasca chiar ei . Toti fac asta si tocmai DOAR pe Dragnea si-au gasit sa-l " agatze "...
Ma... nu va e rusine ? Ma refer la cei care au denuntzat asa ceva si care s-au "legat " de " ra.nha.turi " ... in loc sa lase organele judiciare sa se ocupe de hoti, talhari si criminalii care ne '" dau in cap " si ne ataca in " amiaza mare " !
Nu zice nimeni ca Dragnea a procedat corect, dar absolut toti presedintii de partide, senatorii si deputatii fac asta ! Maaa... cand " statul paralel " vrea sa te puna pe dreapta, apai are dreptate domnul Basescu ... anume ca " nicaieri nu exista ingeri " !
Credeti ca daca Dragnea nu era asa ferm pe pozitie... il cerceta cineva pentru " ca.ca-ma.ca" ... ? ( ca astea sunt faptele sale ... un fel de ca.ca-maca , asa doar sa-l "agatze " si sa-l determine sa "plece " , in sperantza ca cei care au castigat legal alegerile isi vor da demisia si-i vor invita la aceleasi butoane, pe cei care urla ca tem.belii pe drum ) .

27/06/18 10:08
carcotas

Da doamna draga, dar odata cu el, sa fie " impuscati " si ceilalti lideri de partide, senatori si deputati, care au secretare si functionare la birourile lor, platite din " listele de plata " ale ... altora . " Nu va faceti ca nu stiti " - vorba lui " Udroaia " !
Pana la urma ... " o sa fie impuscat "... dupa cum va este voia, dar in locul dumnealui, va fi numit tot de la actuala putere si politica va fi tot dupa cum " canta aia la cetera lor " si nu la "contrabasul vostru " ( al celor din opozitie ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5