Cu o sală arhiplină și o atmosferă de vis, naționala României câștigă Trofeul Carpați!

Cu o sală arhiplină și o atmosferă de vis, naționala României câștigă Trofeul Carpați! Tricolorele s-au impus în meciul vedetă al turneului de la Bistrița cu 25-23 (10-8) în fața Spaniei, încurajate permanent de galerie și suporterii veniți din toată țara. Joi, formația noastră a remizat cu Austria, 32-32, apoi s-a impus în fața Serbiei, 26-20.
Yuliya Dumanska, portarul CS Gloria 2018 BN, și Sorina Grozav au fost remarcatele acestei partide. De altfel, cele două sportive și-au adjudecat și titlul de cele mai bune jucătoare ale României, iar Grozav a fost declarată și cea mai bună jucătoare a turneului.
A fost pentru prima dată când în noul Complex Sportiv din Unirea s-au auzit aplauze, s-a simțit bucuria și s-a scandat "România! România!" .
Purtate de public, jucătoarele naționalei au prins aripi spre victorie și și-au adjudecat Trofeul.
Felicitări echipă! Mulțumim pentru că ați oferit Bistriței un trofeu la prima competiție în noul Complex Sportiv Unirea.
După această acțiune, pentru România urmează primele meciuri de la Campionatul European din Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru. Echipa României este în Grupa C, cu Franța, Macedonia de Nord și Slovenia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5