Cum începe sezonul estival în Skyathos Grecia? Românește, bineînțeles

Vestita noastră Brânză frământată de Teaca își face debutul, alături de alte produse românești de excepție, la prima masă pregătită în Taverna Mariei, în Skyathos.
Știm cu toții ca Grecia este recunoscută pentru brânzeturile de excepție și pentru preparatele din pește și tocmai din acest motiv, Maria și-a dorit să pună în valoare produsele de acasă, din România ei dragă.
De pe masa îmbelșugată nu au putut lipsi brânza frământată de Teaca și suratele ei (cașcavalul în crustă de condimente- cel mai nou produs al fabricii de la Teaca, telemeaua în saramură de Praid, untul și cașcavalul afumat) și păstrăvul de pe Sălăuța pregătit cum știe Nina Rus de la Păstrăvăria Rin mai bine: afumat, conservat în sos de roșii sau sub formă de zacuscă cu păstrăv afumat de pe Sălăuța.
Aceasta nu este singura ieșire în lume de anul acesta a brânzei frământate de Teaca. Împreună cu groșciorul de Teaca a fost prezentă în Franța la Lycée Agricole d'Auxerre La Brosse unde au fost foarte apreciate de specialiștii în industrie alimentară de acolo pentru gustul nealterat de tehnologia vremii în care trăim.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5