Dan Barna, candidatul USR-PLUS, la Bistriţa: În turul doi voi fi eu şi preşedintele Iohannis, iar eu voi câştiga această cursă!

Dan Barna, candidatul Alianţei 2020 USR-PLUS, a ajuns joi în judeţul nostru pentru a se întâlni cu electoratul. Din motive obiective, Barna nu s-a mai întâlnit cu năsăudenii, acesta fiind prezent doar la acţiunile de strângere de semnături din zona Pieţei Decebal şi Pietonalul „Liviu Rebreanu”.

          „Sunt alături de colegii mei din USR şi PLUS în campania naţională pentru strângerea celor 200.000 semnături necesare depunerii candidaturii. Am fost săptămâna trecută în Moldova, Bucovina, în Dobrogea, de ieri am început traseul prin Transilvania cu Satu Mare şi Maramureş şi acum voi fi în Bistriţa pentru a discuta cu bistriţenii şi cu cei din judeţ din dorinţa de a afla din stradă, de la cetăţeni, care sunt problemele, dorinţele, aşteptările lor pentru că în momentul de faţă România are o mare oportunitate de a face acea schimbare despre care vorbim de 30 de ani. Există o alianţă USR-PLUS şi există nişte oameni care au decis să intre în politică, având cariere, fiind competenţi, dar care în egală măsură vor să aducă onestitatea în politică. Avem nevoie de această schimbare, nu mai putem continua cu ceea ce s-a întâmplat de 30 de ani în România. Aproape în fiecare săptămână vedem că statul nu mai funcţionează”, a declarat Dan Barna.

          Liderul USR a menţionat că, dincolo de criza politică, România se confruntă cu o criză de funcţionare a instituţiilor statului, cazul Caracal, cel de la Sighet, dar şi alte situaţii arătând că ţara noastră nu mai funcţionează „corect, sănătos” ca stat, pentru că timp de 30 de ani „statul a devenit o victimă a clientelismului, nepotismului, a lipsei de competenţe şi de proceduri”.

          Dan Barna a menţionat că Alianţa USR-PLUS propune revenirea la meritocraţie, „ o Românie în care cei care muncesc să vrea să trăiască”, asta în condiţiile în care 50% dintre tinerii de liceu au declarat că vor să plece din ţară, iar anual România pierde „un oraş ca Braşovul” din punct de vedere demografic.

          „Lucrurile astea nu pot fi oprite decât dacă vin în viaţa politică şi de asta fac apel şi la bistriţeni să vină alături de USR, alături de PLUS, alături de alianţa noastră pentru că avem nevoie ca oamenii să se implice în însănătoşirea societăţii. Alternative în momentul de faţă nu mai există. Avem o veche clasă politică, care din punctul meu de vedere şi-a terminat benzina, şi competenţa şi buna credinţă şi avem pe partea cealaltă nişte oameni care, având cariere, având profesii, au înţeles că, dacă nu se implică, nu mai avem nicio şansă ca societate. Această schimbare este necesar să se întâmple aici, acum, astăzi şi nu peste 5 ani sau peste 10 ani cum aud prin diverse dezbateri. Nu ne mai permitem să pierdem încă cinci oraşe până să înţelegem că trebuie să schimbăm fundamental modalitatea în care funcţionează statul român”, a mai spus Dan Barna.

Candidatul Alianţei USR – PLUS la prezidenţiale a precizat că obiectivele pe care le urmăreşte vizează demararea unor lucrări mari de infrastructură, reforma în educaţie, susţinerea antreprenoriatului şi susţinerea de afaceri de către tinerii din România, dar şi din Diaspora. „Într-adevăr, preşedintele statului nu construieşte autostrăzi şi nu găseşte amplasamente pentru gropi de gunoi şi nu face colectare selectivă – una dintre problemele de aici, din Bistriţa – dar preşedintele statului poate da mesaje, acele mesaje şi să vorbească despre acele priorităţi de care cu adevărat le pasă românilor”, a adăugat Barna.

Liderul USR a mai spus că va fi tipul „preşedintelui implicat, prezent, preşedinte care contribuie, prin forţa mesajului, la preocupările oamenilor acolo unde se află ei”.   

„În turul doi voi fi eu şi preşedintele Iohannis, iar eu voi câştiga această cursă. Dacă preşedintele Iohannis va semna pentru candidatura mea, pe acelaşi principiu al respectului adversarului voi semna şi eu. Eu cred că soluţia corectă pentru România este Dan Barna preşedinte la Cotroceni”, a concluzionat Dan Barna.

Comentarii

05/09/19 18:39

Oricine ar fi, tot se duce de rapa tara asta..

06/09/19 12:59
cititor

Da domnule Barna, Dvs veti fi castigatorul acestei campanii electorale, pentru ca odata ce PSD-istii si-au dat focul la " valiza " prin sefii pe care-i are... la alegeri, toti acestia vor vota NU CU DVS ... CI TOTI VOR VOTA IMPOTRIVA LUI " GICA CONTRA " DE IOHHANIS . Asa trebuie sa vedeti " lucrurile " nu ca ati fi Dvs nu stiu cat de " bun de presedinte de tzara " !
Dvs veti iesi invingator, datorita acestei conjuncturi si surprize nefavorabile pe care o va avea onor domnul nostru presedinte de PNL , care niciodata n-a fost presedintele tuturor romanilor !
Dupa aia... vom vedea noi ce om " paztzi " cu amenintzarile dvs ... cum dati afara pe toata lumea, cu schimbati totul... cum Dvs veti " pune cozile la prunele " care sunt lipite cu banda izolatoare de pomi si n-au coada ... etc. etc. etc. sau poate le veti " festi " in verde, gri sau c*caniu .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5