Danezul Kim Rasmussen, unul dintre cei mai titrați antrenori, vine la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud!

Unul dintre cei mai titrați antrenori din lume, danezul Kim Rasmussen, vine la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud! După ce a calificat naționala Muntenegrului la Jocurile Olimpice și la cinci ani de la câștigarea trofeului Ligii Campionilor cu CSM București, Kim Rasmussen (48 ani) se întoarce în România, în Bistrița-Năsăud. Noul antrenor al Gloriei 2018 a fost nominalizat de Federația Internațională de Handbal - IGF la titlul ”Antrenorul anului” (2013, 2014 și 2016).
De-a lungul carierei sale, Kim Rasmussen a mai fost selecționerul Poloniei și Ungariei, alături de poloneze jucând două semifinale ale Campionatului Mondial (2013 și 2015).
A pregătit echipele Lyngby HK, Stavsten IF, Roskilde Handbold, CSM București și MKS Lublin. Tehnicianul deține licența EHF Master Coach.

"Bun venit în echipa de suflet a bistrițenilor, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, noului antrenor, KIM RASMUSSEN!
Este o bucurie și o onoare, ca unul dintre cei mai buni antrenori de handbal din lume, nominalizat de Federația Internațională de Handbal, “Antrenorul anului”, să continue drumul Gloriei spre performanță.
Te așteptăm la Bistrița-Năsăud, așteptăm ca împreună cu întreaga echipă, #CSGloria2018BN să ajungeți în top!", a transmis presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5