Dani Oţil, la Enduro Heniu. Motoare, andrenalină şi rock, la Prundu Bârgăului

Deschiderea festivalului Enduro Heniu, la care participă un număr mare de endurişti, atât din ţară cât şi din străinătate, a avut loc pe Poligonul special amenajat, vizavi de Primăria Prundu Bârgăului. La start a fost prezent alături de primarul Doru Crişan şi preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan. "Astăzi s-a dat startul celei de-a III a ediții ,,Enduro Heniu” la care s-au înscris aproximativ 300 de concurenți. Enduro Heniu, este un concurs dedicate persoanelor iubitoare de adrenalină și motocross-uri. Felicitări organizatorilor pentru reușita evenimentului și baftă tuturor concurenților" este mesajul transmis de Radu Moldovan.
După prolog, la Căminul Cultural din localitate a avut loc un concert rock susţinut de trupa Prefix 990. Competiţia se va derula pe mai multe categorii, şi anume Profi, Fete şi Veterani, evenimentul sportiv fiind organizat în colaborare cu Primăria Prundu Bârgăului, Master Bike Cluj-Napoca şi Asociaţia Bârgăuanii şi prietenii, cu sprijinul mai multor sponsori.
Prologul de vineri se va desfăşura pe o distanţă de 10-15 km, cu obstacole artificiale la start şi finish, contând pentru ordinea de start. Sâmbătă, cei de la clasa A (Profi) vor parcurge traseul de 70 de km, clasa B (Veterani) – 50 km, iar clasa C (fete) – 40 km, pe traseele de pe muntele Heniu.
Printre cei prezenţi îl amintim şi pe Dani Oţil de la Antena 1.

Comentarii

14/05/16 17:48
alegator

Felicitari! Este un lucru pozitiv ca pe harta UE apare o localitate din județul nostru ce găzduiește o asemenea competiție. Pe lângă afluența benefică în plan turistic și economic desigur, a concurenților și suporterilor acestora, care consuma servicii turistice în localitate sau în vecini, aducătoare de venit la bugetele locale, nu trebuie uitată capacitatea managerială a administrație locale și județene de a găzdui cu succes un asemenea eveniment, semn ca lucrurile se mișcă bine în Valea Bârgăului! La mai multe asemenea manifestări în tot județul...!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5