Daniel Suciu: PSD va depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi asumă răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi. Nu propunem premier

Secretarul general adjunct al PSD, deputatul Daniel Suciu, a anunţat că, dacă Guvernul îşi asumă răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi, în termen de trei zile va fi depusă o moţiune de cenzură.

          „Nu ne tremură genunchii, nu ne lăsăm ameţiţi, nu ne temem de amenunţările PNL, nu ne ferim de alegeri anticipate. Până la alegeri anticipate mai este. Singurul obiectiv al PNL şi al acestei guvernări este să fugă de propriile cuvinte şi de propriile promisiuni. Au spus că sunt de acord cu alocaţiile, dar mai la vară şi vara se va transforma în toamnă. Ne-au spus că sunt de acord cu mărirea salariilor cadrelor didactice, dar nu au pus bani în buget pentru acest lucru. Ne-au spus că vor respecta toate prevederile Legii pensiilor, dar nu au mărit pensiile celor un milion de român cu pensia minimă. Piatra de hotar este data de 1 septembrie, ziua în care trebuie să se mărească pensiile cu 40%. Singurul obiectiv este să fugă de toate acestea, să vină cu alegeri anticipate”, a declarat Suciu.

          Deputatul Suciu a precizat că PSD nu ia în calcul să propună un premier din rândul formaţiunii, după ce moţiunea de cenzură va trece. „Alegerile sunt la termen, în luna decembrie, există suficiente variante, inclusiv un Guvern care să asigure această tranziţie până la alegeri. Nu propunem un premier din rândurile PSD”, a adăugat liderul social-democrat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5