De 10 ani, Ioachim Ardelean alimentează de la aceeaşi benzinărie şi aceeaşi pompă: Petrom Viişoara

În urmă cu zece ani Ioachim Ardelean din Bistriţa, originar din Ocniţa, a cumpărat un Renault Symbol roşu cu numărul BN 79 AMA. De la data cumpărării până astăzi, acest autoturism a fost alimentat numai la staţia Peco Petrom Viişoara la... pompa nr. 1 cu motorină extra. Benzinăria aceasta are 4 pompe, trei erau mai mereu libere şi Ioachim (Luțu din Ocnița) stătea la rând la pompa unu, chiar şi dacă celelalte erau libere... Este greu de crezut că în țară si nu numai aici, cineva să facă un asemenea lucru. Cel mai lung drum parcurs de Ioachim a fost până la Bucureşti.
L-am întrebat, dacă nu-i ajunge motorina când merge la un drum mai lung, ce va face? Mi-a zis că mereu va lua şi a luat motorină de la Petrom-Viişoara Bistriţa întotdeauna!
Dacă era nevoie a luat în canistre motorină de la Viişoara. Dacă cineva ar mai cunoaşte un caz asemănător în ţară sau pe planetă aş fi foarte curios! Cred că este un caz unic în lume! Acum mă gândesc eu ca, a avea un mecanic la autoturismul tău toată viaţa este un lucru normal! Dar să alimentezi o viață nu numai la aceeasi staţie peco, dar şi la aceeaşi pompă... este un lucru ieşit din comun! Fiecare va înţelege ce doreşte din povestea aceasta! Mie, un lucru mi se pare de reţinut: fidelitarea vărului Ioachim ca o aspiraţie către lucrurile serioase şi bine făcute! Nu mai vorbesc de dorinţa din sufletul fiecărui om de a se baza pe certitudini într-o lume... ( cel puțin aparent) fără cap şi fară căpătâi!

A consemnat factorul poştal Ioan Păcurar, Ocnița (Teaca)

PS. Aşteptăm nerăbdători reacţia patronului Petrom Viişoara-Bistriţa!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5