Gloria Bistriţa – CFR Cluj 0-5

De data aceasta n-a mai fost derby al Ardealului

Nemaiputând ieşi din locul în care ne-am poziţionat în această ediţie de campionat, iată că şi duminică, 21 aprilie, de la ora 19.00, am primit vizita ceferiştilor de la Cluj, care ne-au zdrobit cu un usturător scor de 5-0. În dauna jocului imprecis din ultimele etape, iată la partida cu feroviarii, suporterii Gloriei, într-un număr destul de mare, aproximativ 3.000, şi-au dorit mult ca echipa noastră să câştige, ţinând cont de rivalitatea celor două cluburi, ştiută încă din divizia secundă ai anilor 80-90. Elevii lui Nae Manea au fost mai tot timpul pe locul II, atât la duelurile care au avut loc la mijlocul terenului, cât şi la pasele greşite. Nu mai vorbim de atacuri inexistente sau la defensivă, la fel şi ea foarte slabă. Dacă am vorbi de fiecare în parte, putem aminti doar de Ema Dolha sau Călin Albuţ, doi jucători cu state vechi în prima ligă, iar de ceilalţi doar semnul întrebării: ce joacă? Păcat de cei 3.000 suporteri şi, bineînţeles o micuţă galerie, care au încurajat echipa până la finalul partidei, lăsând doar ei o impresie plăcută stadionului „Jean Pădureanu".
“Staţi linştiţi că o să plec, nu vedeţi ce jucători avem? M-am simţit foarte umilit. Nu-mi convine să pierd aşa. Una e să iei un gol şi alta e să pierzi cu 5-0. Nu mai suport. Am luat însă cinci goluri de la campioană. Ce să fac, să joc eu? Ce trebuie să mă dea ei afară? Plec eu. Să-mi dea însă mai întâi banii şi apoi plec. Nu mi-e ruşine până la meciul de azi cu ce am făcut aici. Dacă plec eu sigur va da Gloria 15 goluri pe meci. Haideţi să vă mai spun ceva, am semnat pe încă trei ani şi voi primi 3.000 de euro pe lună. Dacă vreau plec, dacă nu, nu. Eu respect contractul, dar sunt cu nervii la pământ. Nu e adevărat că am avut 7.000 de euro pe lună până acum. 6.000 am avut, dar nu am luat niciun ban. Clauza nouă în contract este că dacă în vară nu facem o echipă cu care să promovăm, adică dacă eu nu cred că putem promova, contractul se reziliează şi am plecat”, a spus Manea.
Gloria Bistriţa: Dolha; Ţârcă, Hlinca, Iordache, Kanon - Stancu (Curtuiuş `46), Mor Pouye - R. Răzvan (Oprea `30), Enescu, V. Pop - Antonache (Albuţ `65)
CFR Cluj: Felgueiras; Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Maftei (Vass `67) Muniru - Deac, Rui Pedro (Buş `84), Hora - Maah (Weldon `37)
Arbitri: R. Dumitru (Braşov); S. Slabu (Braşov), I. Bucsi. Observator: Ioan Zare (Oradea), George Ionescu (Bucureşti)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5