De mâine, în vreme de coronavirus, la Bistriţa, un hotel întreg pus gratuit la dispoziţia personalului medical SJU

Rotary Club Bistrita Nosa

Presedintele Rotary International, Mark Maloney, spunea recent:”Efortul intregii lumi in lupta impotriva COVID-19 depinde de masurile luate, iar Rotary are capacitatea unica de a contribui la aceste eforturi in fiecare comunitate si in fiecare tara”.
Avand in vedere contextul raspandirii noului coronavirus in comunitatile noastre, precum si nevoia de a proteja personalul din linia I al SJU in lupta impotriva contaminarii cu noul COVID-19, Clubul Rotary Bistrita Nosa, in parteneriat cu Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita a demarat proiectul IMPREUNA PENTRU SANATATE/ END COVID-19.
Rotary Club Bistrita Nosa a inchiriat si pune la dispozitia personalului medical SJU, cu titlu gratuit, Hotelul Krone situat in Bistrita (40 de camere duble), incepand cu 02.04.2020, pe intreaga durata a starii de necesitate.
Clubul asigura, pe durata proiectului, plata chiriei spatiului si a utilitatilor aferente, precum si dotarea cu un necesar de baza- masini de spalat rufe, fier de calcat, aspirator, cuptor microunde, frigidere, apa, prosoape de hartie, 1 rand de lenjerii de pat.
Consideram ca aceasta masura este necesara pentru a proteja familiile personalului medical al SJU Bistrita, avand in vedere riscul crescut de infectare.
Demersul nu ar fi fost posibil fara increderea partenerilor nostri: CONSILIUL JUDETEAN BISTRITA-NASAUD prin dl. Radu Moldovan, si SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BISTRITA, prin manager Gabriel Lazany.
Multumim sponsorilor care sunt alaturi de noi si au contribuit financiar sau cu materiale la acest proiect:
SC INTEX S.A, BIASICOM SRL, TERAPLAST S.A, ASIRAL INVESTMENT SRL- Sucursala Distributie Electrica Bistrita, ELECTRO URSA SERVCOM, DOMDUK ROM SRL, RUNCAN CONSTRUCT SRL, SERVIFORM SA, Suporterii dinamoviști proiect DoarDinamoBucuresti, Magazinele 3.79 + Bistrița (SC Prima Pap SRL)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5