De Sânziene la Ilva Mare

Claudia Popanton, dansatoare la Ansamblul folcloric Doinita

Ca în fiecare an a doua zi de Rusalii căminul cultural din Ilva Mare se umple de lumea venită să vadă spectacole folclorice de calitate. In acest an pe scena căminului din Ilva Mare au urcat artiștii din localitate iar ca invitați au fost tinerii din Ansamblul folcloric Doinita al casei armatei Bistrița și doamna Cornelia Ardelean Archiudean.
Spectacolul prezentat foarte frumos de către domnișoara Sanda Anca început cu taraful tradițional din localitate condus de domnul profesor Constantin Melean și a continuat cu membrii ansamblului folcoric pregatit de Aurel și Marius Muntean. Au încântat spectatorii soliștii vocali ilveni Doruța Boca, Florica Slăvoacă, Anicuța Cieșa, Ionel Tomi, Emil Bărbos, Larisa Ciubotari, Andreea Pop și Diana Berengea.
Tot ilveni au fost și șapte dintre artiștii Ansamblului folcloric Doinita al casei armatei Bistrița care au dansat și au cântat pe scena din Ilva Mare. O să-i numesc pentru a le mulțumi pentru prestația lor: Marcela, Andrei și Caudia Popanton, Antonio Dănuț Gălan, Luana Danci, Melisa și Cosmina Cosma!
Spectacolul a fost încheiat de doamna Cornelia Ardelean Archiudean cu frumoase cântece din Câmpia Transilvaniei. După masa tot satul, tineri și bătrâni, s-a adunat la horă la dugeană. A fost o zi de neuitat pentru toată lumea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5