Decaparea sistemului rutier de pe DN 17, o tentativă de omor!

          Preşedintele PNL B-N, Ioan Turc, consideră că lucrările de decapare a carosabilului de pe DN 17, care nu a mai fost refăcut, reprezintă o tentativă de omor, mai ales când circulaţia se desfăşoară pe timpul nopţii. Potrivit acestuia, se impune o legislaţie specifică în domeniu şi va solicita acest lucru parlamentarilor PNL.

          Venind recent dinspre Vatra Dornei, noaptea, am constatat că DN 17 este decapat şi atât. Am spus acest lucru de nenumărate ori, în România mor anual circa 2000 oameni în accidente de circulaţie. Mulţi oameni mor sau cei mai mulţi mor din cauza stării drumurilor. Dincolo că faptul că nu avem drumuri ca lumea, autostrăzi, că suntem pilaf la acest capitol, nesimţirea flagrantă de a decapa, la fel ca şi în Bistriţa, şi de a lăsa aşa drumul reprezintă tentativă de omor. Să vii noaptea cu maşini din faţă şi să trezeşti într-o groapă, pur şi simplu, reprezintă tenativă de omor.

          Voi discuta cu parlamentarii PNL pentru că nu a făcut niciun Guvern nimic din acest punct de vedere în ultimii 30 de ani. Din conştiinţă nu face aproape nimeni nimic în România, totul trebuie reglementat. Eu cred că prin lege specială trebuie reglementat strict acest domeniu care ţine de intervenţie la carosabil, de marcare a drumurilor, de pozarea semnelor de circulaţie”, a declarat Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5