Deputat Cristina Iurişniţi: În 26 mai votul fiecăruia dintre noi va da direcția pentru a reconstrui România europeană sau nu!

În 26 mai votul fiecăruia dintre noi va da direcția pentru a reconstrui România europeană sau nu! România care știe să negocieze si să atragă fonduri europene, sau nu. Romania care va trimite în Parlamentul European  oameni integri și competenți sau nu!  

 Peste tot în Europa, cetățeni preocupați de viitorul lor european spun la unison “DeDataAstaVotez” pentru că vocea lor să fie mai puternică decât oricând.

Ziua Europei, sărbătorită de peste 500 milioane de cetățeni în data de 9 mai, a devenit un simbol al solidarității și al dorinței noastre de a rămâne cât mai uniți în fața provocărilor cu care ne confruntăm zi de zi.

In 26 mai 2019 să nu uităm să contribuim și să fim parte la luarea deciziilor pentru prezent și viitor! Bunicii noștri sunt întotdeauna primii la vot. Să le urmăm exemplul si sa votăm responsabil, pentru o Românie fără hoție! Numai așa ajungem departe! 

 
Votezi, contezi! 


Deputat
prof. Cristina Iurisniti
Membru in Comisia de învățământ
Președinta Comisiei pentru egalitate de șanse 
Membră în Delegația parlamentară a Francofoniei
 
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5