Deputatul Bogdan Ivan către prefect: Dacă e lege, să fie lege pentru toţi! Sunt amendaţi doar primari PSD!

Deputatul Bogdan Ivan i-a cerut  cerut prefectului judeţului, Stelian Dolha, să nu aibă dublă măsură în aplicarea legislaţiei de mediu, după culoarea politică a primarilor. Parlamentarul a menţionat că sunt sancţionaţi doar primarii PSD, deşi speţele sunt similare.

„Vreau să îi solicit domnului prefect Stelian Dolha, care se comportă ca un mic zbir, ca un secretar de partid, dar unul fără şcoala aferentă, atunci când merge să  forţeze funcţionari publici, inspectori de mediu să dea amenzi doar anumitor primării de comună care nu sunt în partidul din care cu onor face parte. Este izbitor să ajungi în comune în care să şantajezi primarii că dacă nu aplică nu ştiu ce, sunt daţi pe mâna Gărzii de Mediu şi ajung să fie amendaţi doar primari PSD”, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

Parlamentarul PSD a menţionat că, pentru a ajuta autotităţile judeţene, a făcut o solicitare către Comisariatul Gărzii de Mediu  Bistriţa-Năsăud prin care i-a rugat să se sesizeze în urma unui videoclip postat de un activist de mediu, Cristian Ţetcu, pe pagina sa oficială. „Arată cum un depozit de gunoaie din Bistriţa a fost îngropat de Primăria Bistriţa, de şeful Ioan Turc. A fost tras un strat de pământ peste şi activiştii de mediu au găsit acolo gunoaie care în urmă cu 2 zile erau împrăştiate în marginea municipiului Bistriţa. Dacă e lege, să fie lege pentru toţi, nu numai pentru cei care nu sunt de aceeaşi culoare cu dl. prefect Dolha. Când mai are de gând să se ia de primarii PSD, să ştie că are de furcă cu noi, că nu îl lăsăm să facă ce vrea el într-un judeţ în care noi pretindem că avem un stat democratic şi că legile se respectă şi sunt egale pentru toţi”, a spus deputatul Bogdan Ivan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5