Deputatul Bogdan Ivan: Fără droguri în școli și la evenimente! Proiect de lege pentru controale inopinate în școli, universități sau festivaluri!

Deputatul Bogdan Ivan, alături de deputatul Daniel Suciu, liderul PSD-Marcel Ciolacu, liderul grupului PSD, Alfred Simonis, deputatul Nicu Niță, șefa comisiei juridice - Laura Vicol și mulți alți colegi social-democrați au depus un proiect de lege prin care se aduc completări Legii 194/2011 privind combatarea operațiunilor cu substanțe psihoactive.

"Problema drogurilor în rândul tinerilor poate fi oprită prin lege! Destinele frânte ale unor copii nevinovați și strigătul de ajutor al părinților sunt adevăratele drame de lângă noi. Din păcate, tot mai multe astfel de cazuri din tot județul nostru au ajuns în atenția publică.
Să spunem că nu putem face nimic e cel mai simplu. Să pornim dezbateri este foarte bine, dar ce contează cu adevărat este ca instituțiile statului să aibă legislație pentru a putea stopa consumul de substanțe psihoactive în rândul tinerilor. Asta facem noi.
Ce vom face concret: vom da putere instituțiilor statului, să aplice legea acolo unde până acum nu puteau să intervină: școli, universități sau festivaluri, prin controale inopinate.
Sunt măsuri dure care pot supăra, dar situațiile de acest gen pot fi stopate doar prin măsuri ferme! Flagelul drogurilor nu poate fi oprit din vorbe, analize și intruniri, ci prin respectarea legii!
Este un proiect de lege perfectibil, la care vă invit să lucrăm cu toții: Parlament, părinți, instituții, pentru a ne salva copiii!
Fără droguri în școli și la evenimente!", a explicat deputatul Bogdan Ivan, pe pagina de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5