Declarație politică

Deputatul Daniel Suciu: Contractele pentru noul sistem de iluminat public, semnate de fostul primar Crețu! Nu vreți să spunem adevărul!

"Da, știu că vă deranjează adevărul, da, știu că vreți să pozați în harnicii orașului, da, știu că nu vreți să spunem adevărul care vă arată cât sunteți de ipocriți. Da, la voi mă refer, Turc&PNL&compania! DE CE nu spui, domnule primar, când pozezi noul sistem de iluminat de pe străzi că NU este meritul tău? De ce nu spui că la preluarea mandatului aveai contract semnat în primărie, în valoarea de 18,2 milioane de lei) prin care se înlocuia iluminatul public pe 86 de străzi?

DE CE NU SPUI că prin proiectul Axei de transport (Năsăudului, de exemplu) și Linia Verde erau prevăzute schimbarea tuturor stâlpilor de iluminat și îngroparea cablurilor de curent? PENTRU că nu ai mai avea pe ce să faci poze și filmulețe, pentru că te lauzi cu munca altora!

PS-presa vremii ne ajută să îți readucem aminte.", a transmis deputatul Daniel Suciu, președinte PSD Bistrița.

 

sursa: https://www.facebook.com/100057132713635/posts/902474591666956/?mibextid=WC7FNe

Comentarii

06/02/24 16:32
Iuliu

Motto:
"Îi plâng pe proști și proștii mă înving."
(Ana Blandiana- Eclipsă)

Acest Daniel Suciu, un neica-nimeni pe care nu-l duce capul , nu pierde nici o ocazie de a se face de râs. De data asta individul PSD-ist se răţoieşte la primarul Ioan Turc pe considerentul că lucrările de înlocuire a iluminatului public sunt executate din contractele semnate de fostul primar Crețu în anul 2020, ca si cum acestea ar fi proprietatea PSD-ului. Numai că în anul 2020 au avut loc alegerile locale care au dus la schimbarea administratiei . Ori, după mintea lui cea proastă ar fi trebuit ca noul edil Ioan Turc să nu mai continue proiectele de infrastructură ajunse la stadiul de executie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5