Deputatul Daniel Suciu, la lansarea celui mai mare proiect de reîmpădurire din Europa: I-am spus Prințului Charles că și în Poarta Transilvaniei este cel puțin la fel de frumos ca în Sibiu!

Deputatul Daniel Suciu participă, la Sibiu, la lansarea celui mai mare proiect transfrontalier de reîmpădurire din Europa, „SUPERB”.
"Sunt onorat să fiu prezent la lansarea celui mai mare proiect transnațional de reîmpădurire din Europa, proiect ce implică peste 100 de organizații de știință și practică forestieră din 20 de țări diferite ce include 12 situri demonstrative de restaurare, inclusiv în Munții Carpați de la noi. Iar înainte de eveniment, am avut ocazia să îl cunosc personal pe Prințul Charles, un ambasador al frumuseților României, pe care nu l-am mai văzut de 3 ani din cauza pandemiei. Deși mirat puțin de vârsta “deputy-speakerului” din fața sa, i-am spus că și în Poarta Transilvaniei (Bistrița-Năsăud) este cel puțin la fel de frumos ca-n Sibiul unde revine ca acasă deja de ațâția ani. Mi-aș dori să vorbim și noi despre România noastră așa cum o face Alteța Sa Regală, cu pasiune, cu admirație și cu încredere în viitor", a transmis deputatul Daniel Suciu, pe pagina sa de facebook.
Potrivit Mediafax, proiectul este coordonat de European Forest Institute și implică peste 100 de organizaţii de ştiinţă şi practică forestieră din 20 de ţări diferite şi include 12 situri demonstrative de restaurare lascară largă a pădurilor din Europa. Unul dintre situri este situat în România, în Munţii Carpaţi, şi este dezvoltat în colaborare cu The Circular Bioeconomy Alliance (Alianţa pentru Bioeconomie Circulară) înfiinţată de Prinţul de Wales.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5