Deputatul Daniel Suciu: Motorina la 6 lei, prețuri în aer, selfie-urile lui Cîțu la inundații și dizgrațiosul război fratricid din PNL!

"Mama ei de asumpție ontologică abductivă (nu săriți, e din cugetul prezidențial) cu motorina la 6 lei, cu prețuri în aer, cu selfie-urile lui Cîțu la inundații și cu dizgrațiosul război fratricid din PNL. Totul în văzul lumii și cu dispreț față de românii care se uită la ei ca la urs. Că oricum vedem ursul zilnic printre noi!", transmite deputatul Daniel Suciu.

Comentarii

21/07/21 16:41
Iuliu

Ce are sula cu prefectura. Deputatul Daniel Suciu, acest neica-nimeni a prins din zbor o expresie nefericită din Raportul final al proiectului România Educată pe care o asociază fără nici o logică cu pretul motorinei sau cu selfie-urile lui Cîțu la inundații. Proiectul Romania Educată este un document de reformă, educatională care are în primul rând scăderea analfabetismului funcțional cu 50% până în 2030. Este adevarat că raportul foloseste pe alocuri limbajul de lemn specific pedagogiei românești. De exemplu, expresia la care se face referire : “Asumpția ontologică a strategiei abductive s-a bazat pe ideea consacrată că realitatea socială este o construcție a actorilor sociali", reprezintă o astfel de exprimare nefericită. Dar nu este normal ca un PSD-ist să facă ironii pe seama unui proiect educational, după ce ani de zile Ministerul Educatiei a fost condus de madam "Ambramburica", cu consecinte dezastruoase in privinta analfabetismului functional si stiintific al scolii românesti.

22/07/21 09:57
un cetatean

Cine este Daniel Suciu?
Cine a fost inainte de-al sluji pe Dragnea?
Ce au facut ministrii pesedisti pentru sistemul de invatamant, inafara de bulversarea lui?
Primul cosas al judetului, sa se intoarca de unde-a venit!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5