Deputatul Diana Morar critică "soluțiile inovatoare de îndepărtare a ciorilor" de la spital!

Șoc și groază😱 copaci aflați pe mâini bune. Ostatici. Soluții inovatoare de îndepărtare a ciorilor croncănitoare. #spital finanțat din banii cetățenilor, folosit ca emblemă electorală.

Comentarii

12/04/24 14:08
Vizitator

Intoarcerea "primarului drujbă"- Ovidiu Cretu. Imaginile cu arborii din curtea Spitalului Judetean măcelăriti cu drujba aminteste de anul 2010 când fostul primar Ovidiu Cretu aflat la primul său mandat a pus gând rău teilor de pe Bulevardul Republicii prin asa-numita "toaletare", de fapt fiind vorba despre interventia brutală cu drujba in coroana arborilor, care in urma operatiunii arătau ca niste stafii.
Garda de Mediu Bistrita a sanctionat atunci primaria cu o amenda de 40.000 lei .Iata ce a declarat la acea vreme Ioan Bors, prim-comisarul Garzii de Mediu Bistrita: „Reprezentantii primariei aveau avize pentru toaletizarea arborilor, nu pentru interventia in coroana, care este interzisa conform legii. Exista pericolul ca unii copaci sa nu mai prinda primavara si sa se usuce. Garda de Mediu Bistrita nu emite autorizatii, ci doar verifica daca au fost facute conform legii”.
In manualul „Cultura arborilor si arbustilor ornamentali” de prof. univ. dr. Ana-Felicia Iliescu: „Retezarea anuala a coroanelor unor arbori (salcami, castani, artari, tei, etc.), pastrându-se doar trunchiul si partile bazale ale ramurilor inferioare, este o practica nejustificata, deosebit de pagubitoare, epuizând treptat capacitatea de refacere a coroanei si scurtând viata arborilor”.
Putem admite nevoia de îndepărtare a ciorilor croncănitoare, dar cu arborii ce-ati avut?

14/04/24 10:38
Dorel de Bistrita

Invitati-o pe stimata cucoana " Gica Contra "... la un interviu, tinut pe o banca exact sub copacii plini de ciori... si tineti-o acolo batar 2 ore... sa-si poata " savura " ... dragostea de ciori !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5