Deputatul Diana Morar, la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la Rotterdam

Delegați și invitați din peste 40 de țări au participat la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la Rotterdam, deputatul liberal Diaana Morar făcând parte din delegaţia PNL.
"Sunt aici și pentru a-l susține pe colegul meu, europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan, care va candida pentru un post de vicepreşedinte, funcţie pe care a ocupat-o şi în ultimii trei ani. Partidul Popular European cuprinde în prezent 81 de partide din 43 de ţări, preşedinţii Comisiei Europene (Ursula von der Leyen) şi Parlamentului European (Roberta Metsola), şefi de stat sau de guvern din şapte ţări membre UE (Austria, Cipru, Croaţia, Grecia, Letonia, Lituania şi România) şi trei din afara UE, nouă membri ai Comisiei Europene şi cel mai numeros grup politic (176 de membri) din Parlamentul European, un grup de tradiție care are ca scop crearea unei Europe mai puternice. PPE a oferit reformele care au permis Uniunii Europene să depășească criza economică, iar acum și-a propus să susțină o agendă de reformă pentru viitorul Europei.
Este o onoare pentru Partidul Naţional Liberal să fie membru PPE și pentru mine să mă aflu în aceste zile aici, la Rotterdam, făcând parte din a patra delegație ca mărime din familia PPE.
Cu această ocazie, am întâlnit-o pe Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, prezentă la reuniunea de la Rotterdam pentru a susține cauza țării sale în aceste momente complicate privind securitatea internațională", a transmis deputatul Diana Morar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5