Deputatul Ionuț Simionca, la Malta, alături de preşedintele Klaus Iohannis

Peste 2500 de populari europeni, din peste 40 de țări, sunt prezenți în Malta, la întâlnirea de anul acesta a PPE. Din partea PMP participă o delegație alcătuită din: Președinții Executivi Eugen Tomac și Valeriu Steriu, Primvicepreședintele Siegfried Mureșan și deputații Cătălina Bozianu și Ionuț Simionca.
„Cele mai importante subiecte discutate sunt despre politicile de securitate ale Europei, în contextul procesului de migrație și al atacurilor teroriste dar, și despre situația economică actuală a Europei” a declarat deputatul Ionuț Simionca.
La reuniunea popularilor europeni participă membrii PPE din Parlamentul European, parlamentarii naționali din partidele afiliate la PPE, comisarii europeni desemnați de țările conduse de forțe politice PPE și, nu în ultimul rând, liderii celor mai importante instituții europene și șefii de stat și de guvern din cadrul acestei familii politice.
La summitul PPE sunt prezenţi şi preşedintele României, Klaus Iohannis, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, premierii Spaniei, Ungariei, dar și președinții celor trei instituții europene: Donald Tusk (Consiliul European), Antonio Tajani (Parlamentul European) și Jean-Claude Juncker (Comisia Europeană).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5