Ajutaţi familia Udrea. Un bistriţean, ucis, în maşină, de o furtună, în Malta, la doar 38 de ani. Dan a lăsat doi copii îndureraţi !

Un alt caz al unui bistriţean care a murit în străinătate, face valuri în aceste zile pe reţelele de socializare. E vorba de Dan Udrea. În vârstă de 38 de ani, Udrea munceşte de mai mulţi ani în Malta, acolo unde şi-a întemeiat o familie. Din nefericire, în aceste zile, o furtună a zmuls un copac care a căzut peste maşina în care se afla bistriţeanul şi soţia sa. Ea a scăpat cu viaţa, doar că Dan a murit, în urmă lăsând doi copii, în vârstă de trei ani, respectiv șase luni. Prietenii săi s-au mobilizat și au început să adune fonduri pentru înmormântarea sa, pe site-ul www.gofundme.com.

Iată povestea lui: „Dan și Irina s-au mutat în Malta, acum șapte ani, din România în căutarea unei vieți mai bune. Și au găsit-o. Au găsit un job minunat pe care amândoi îl iubeau.Aveau doi fii frumoși, Edy, de trei ani, și Oli, de doar șase luni. Ei plănuiau să cumpere un apartament unde să se stabilească pentru totdeauna. Aflaseră,în sfârșit,locul în care erau fericiți.

Trebuie să fie o glumă, este imposibil, nu-mi vine să cred, sunt doar câteva dintre nenumăratele gânduri care te lovesc atunci când citești acest mesaj la ora 6 dimineața: „Dan a murit”. E greu să-ți imaginezi că cineva ar putea fi luat din această lume atât de brusc.

Dan și soția lui Irina urmau să lucreze în weekend. El îi spusese mamei sale că nu va dura mult și că nu trebuie să-și facă griji. În ciuda furtunii înfricoșătoare de afară, el și Irina au făcut această călătorie. În plus, cei doi fii ai lor, Edy și Oliver, îi așteptau acasă. Nu avea cum să nu se întoarcă la ei în câteva ore.

Tot pare imposibil ca toate piesele să se alinieze astfel încât mașina care mergea cu 40 de kilometri pe oră să fie lovită de un copac. Dan nu avea șanse să-l evite, deoarece copacul i-a lovit mașina din spate, zdrobind-o instantaneu. Soția lui, Irina, a fost salvată dintre fiarele mașinii și dusă la spital cu o leziune deschiză a craniului. Dan a fost declarat mort la fața locului.

Toate speranțele visurilor lor s-au prăbușit în dimineața zilei de 10 februarie, la ora 6:30. Mediciio monitorizează îndeaproape pe Irina, în cazul unor complicații cauzate de leziunile craniului, iar familia trebuie să găsească calea de a duce trupul lui Dan înapoi în România și a aranja înmormântarea.

Vă cerem respectuos să oferiți sprijin financiar familiei pentru plata cheltuielilor de repatriere, transport, funeralii și servicii medicale. De asemenea, vă cerem să o susțineți e soția Irina, și pe copiii ei, care au rămas fără tată.

Mulțumesc tuturor pentru rugăciunile și sprijinul vostru în această perioadă grea“

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5