După o lună de la moartea fulgerătoare, Dan Ştefan Udrea ajunge, din Malta, acasă. Familia alături de copiii de 3 ani, respectiv 6 luni, îl vor conduce pe drumul veşniciei, la Bistriţa !

         Dan Ştefan Udrea, tânărul bistriţean de 38 ani care şi-a pierdut viaţa în Malta acum aproape o lună de zile, va fi repatriat sâmbătă. Corpul acestuia va fi depus la Capela de pe str. Tărpiului, unde familia şi apropiaţii îşi vor putea lua rămas bun în zilele de duminică şi luni. Slujba de înmormântare este programată marţi, de la ora 12.00.

         Cheltuielile de repatriere, transport, funerarii şi servicii medicale au fost susţinute de comunitatea şi autorităţile din Malta.

         Dan şi Irina Udrea au ajuns în Malta acum 7 ani, în căutarea unei vieţi mai bune. Cei doi lucrau la o firmă de curierat. Aveau doi copii frumoşi, Edi, de 3 ani, şi Oli, de doar 6 luni. Ei plănuiau să cumpere un apartament şi să se stabilească în Malta pentru totdeauna.

         Tragicul eveniment s-a petrecut în weekend. O furtună îngrozitoare a condus la această tragedie. Maşina a fost lovită de un copac, şoferul neavând posibilitatea de a evita impactul (mai ales că în Malta se circulă pe partea dreaptă). Soţia lui a fost salvată dintre fiarele maşinii, însă pentru Dan totul s-a sfârşit acolo.

         Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul drepţilor, iar familiei rămasă îndurerată să-i dea puterea de a merge mai departe cu credinţa revederii în înviere.

         Dumnezeu să-l odihnească!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5