Laser

„Elogiul nebuniei”, de Eramus din Rotterdam şi Ştiinţele Mileniului 3!

Oamenii de ştiinţă americani şi chinezi, medici, psihologi, biologi, se pare că au o nouă viziune asupra bolilor psihice ale oamenilor, o nouă teorie-ipoteză, coroborând cuceririle fizicii cuantice şi biofizica, biochimia, exobiologia, bioastronomia, exopsihologia etc., ştiinţe de frontieră ale Mileniului 3! Eramus din Rotterdam se pare că.. a avut dreptate!

Pornind de la posibilitatea matematico-fizică de existenţă a universurilor paralele şi alternative, a universurilor paralele, cu N dimensiuni, diferite între ele, ca număr de dimensiuni, spre exemplu, universul nostru are 4 dimensiuni, 3 spaţiale şi 1 temporală, dar poate fi tangent-paralele sau alternativ cu un univers invizibil pentru ochi, dar vizibil pentru matematică şi razele X cu 5 sau 6 sau 7 dimensiuni. De fapt, noi trăim într-un multiunivers, o infinitate de universuri cu N dimensiuni! În viitor, o să asistăm la o spectaculoasă răsturnare în sens imens între normal şi anormal?!

Unii oameni, din rasa umană, cu capacităţi paranormale, cu hipersensibilitate la cuantumul spaţiu – timp, pot intra… temporar, în legătură cu universul paralel de lângă ei, cu mai multe dimensiuni, având astfel imagini şi viziuni: anormale sau mai bine zis, paranormale! Deci, după ultimele cercetări medicale în psihologie şi psihanaliză, în regresie hipnotică şi în medicina Karmei şi a aurei, se pare că bolile psihice ale oamenilor nu sunt altceva decât recepţionarea unor imagini din alte lumi paralele, universuri paralele, cu mai multe dimensiuni decât al nostru! S-ar explica astfel şi dispariţiile din Triunghiul Bermudelor!

Iată încă o încercare esenţială de a adaptare şi de explicare a comportamentelor umane paranormale, de redefinire a fiinţei umane, a noţiunilor de normal şi anormal, paranormal sau a graniţei dintre ele. „Cunoaşte-te pe tine însuţi” devine şi revine în forţă din Templul din Delphi în lumea Mileniului 3! Şi câte vom mai descoperi despre noi în următoarele secole, căci 95% din capacităţile creierului uman sunt încă… necunoscute! De cercetat şi de activat în folosul umanităţii. „Elogiul nebuniei” de Erasmus din Rotterdam, considerată în evul mediu o erezie, e acum, în lumina fizicii cuantice, a exobiologiei, exopsihilogiei, exoastronomiei mai actuală ca oricând! „Amintiri despre viitor”, cum ar spune Erich vor Daniken!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5