Deputatul Doina Pană: Când guvernezi împotriva românilor, eşti obligat să pleci!

Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti", iniţiată de PSD, a fost adoptată, miercuri, de Parlament, cu 261 voturi "pentru" şi doar 139 "împotrivă".
 

„Când de trei luni guvernezi împotriva românilor culminând cu privatizarea sănătății acestora, nu mai ai cale de întors: pur și simplu ești OBLIGAT să pleci!”, a scris, pe facebook, deputatul social-democrat Adriana Doina Pană.

 

 

Comentarii

05/02/20 17:07
Vizitator

Prostul politicii românești Victor Viorel Ponta a pus umărul la căderea guvernului, fără să aibă nici o haznă. La fel a făcut si în toamna când Pro-România a votat pentru demiterea guvernului Dăncilă după care Ponta a recomandat ca formatiunea lui să nu mai voteze investirea noului guvern Orban, preferând o prelungire fără rost a stării de instabilitate politică, care s-a soldat cu plecarea unor parlamentari de frunte din Pro-România.
Se pare că acestui individ imatur, pe nume Ponta, îi place haosul. Altfel nu se explică gestul lui de a contribui la dărâmarea guvernului Orban , când pentru formatiunea Pro-România mai importantă era alegerea primarilor in două tururi de scrutin decât ajungerea la alegeri anticipate. Dar, unde nu-i cap… vai de politică!

05/02/20 17:28
Doina bistrițeană

Bistriță de struți și creți
Repugnată-n cântăreți,
Bistriță, strict imbecilă
Ce votează ca Dăncilă,
Razii, camarazi și pene,
Aghesmuind arteziene,
Turnătorii, dintre clerici,
Târnosind foste biserici,
De la Matei spre Tihuța
Pleacă lingăi cu periuța,
Și de la Beclean la Șanț
Suci și deneși fac bilanț,
Iar de la Teaca la Zagra,
Ne joacă la alba-neagra.

Harap-Alb suie Cocoșul
Slugă la-împăratul-roșu,
Retușând pârtii și schițe
Printre cuști de veverițe.

Prietene, cât mai discuți
Bistrița de creți și struți?
Prietene, cât mai regreți
Bistrița de struți și creți?

06/02/20 10:09
cititor

Cata vreme domnul Iohannis este un Presedinte al PNL-ului si nu al Romaniei, conflictele interne din Romania, NU SE VOR TERMINA .
Mai mult, cu ajutorul acestei diaspore de r*hat ( pe care o avem si care a plecat din Romania si care aici in tzara NU CONTRIBUIE LA BANII PUBLICI CU ABSOLUT NIMIC ... ) a iesit invingator in functia de presedinte aceasta persoana , care EFECTIV AR TREBUI DEMISA, ORI CEL PUTIN SUSPENDATA DIN ACEASTA FUNCTIE, PENTRU CA FACE POLITICA SI ESTE PARTINITOR PE FATA AL PARTIDELOR DE DREAPTA , desi Constituia ii interzice acest lucru si afirma cu nerusinare, in public, CA ISI DORESTE " PARTIDUL DOMNIEI SALE " ( pe persoana fizica vorba lui Vanghele de Bucuresti ) , PRECUM a facut SI HITLER, STALIN ... SAU ALTI PRESEDINTI " PARTINITORI " si extremisti DOAR AI UNUI ANUME GRUP DE INTERESE , NICIDECUM GENERAL AL TUTUROR ROMANILOR .
Ieri, pe scena publica a Parlamentului, Orban de PNL... a facut " spume la gura " de manie ca i se taie din " macaroane " ... ca si cainii turbati ... si numai ca n-a " scos baioneta " la cei care i-au DAT JOS DUPA NICI 3 LUNI DE GUVERNARE CU "PALITURA SI TRADARE DE PALAT " ...
PNL-ISTII, CA SA DESCURAJEZE PE CEI DE STANGA SA MAI DOREASCA SA REVINA LA PUTERE... cumva ... , AU IMPRUMUTAT SI AU FACUT DATORII incomensurabile Romaniei ... datorii care nu situ zau cand le vom mai putea plati vreodata .
Sper sa ne vina o " sclipire " in microcipurile noastre de romani ... si sa gasim o varianta viabila viitorului dezastruos care ne paste si SA LAMURIM ca DIASPORA sa-si vada de lungul nasului, sa stea acolo unde s-a dus, unde traieste si munceste si unde cu munca lor inafara Romaniei, contribuie ACOLO CU PLUSVALOAREA SI CONTRIBUTIILE SOCIALE salariilor si pensiilor ALORA, lasandu-ne pe cap, aici in Romania, plozii pe care-i au si batranii ... fara nici un ajutor, obligandu-ne sa-i tinem noi din banii nostri publici .
Bine ar fi sa se modifice legea electorala si :
1/. Sa aiba toata lumea drept de vot, DAR SA FIE OBLIGAT FIECARE, DACA VREA SA VOTEZE, SA VINA AICI... ACASA... UNDE ARE DOMICILIUL SI UNDE A TRAIT SI A MUNCIT IN ULTIMUL AN DE ZILE , care precede alegerile ;
2/. Diasporei si celor plecati din tzara, sa li se suspende optziunea electorala , pana la inapoierea in tzara si pana ce nu presteaza activitati utile societatii romanesti, cel putin cu un an de zile dinaintea alegerilor ;
3/. La alegeri , sa aiba acest drept si strainii, care nu au cetatenie romana, dar care cu cel putin un an de zile care precede alegerile, traieste,munceste si contribuie la banul nostru public ;
4/. CEI CARE NU VOR SA MUNCEASCA IN ROMANIA si care NU CONTRIBUIE AICI, ACASA IN ACEASTA TZARA LA BANII PUBLICI SI LA FONDURILE SOCIALE , A SA I SE SUSPENDE DREPTUL ELECTORAL .
ASA ESTE FIRESC SI NORMAL , ca NOI sa hotaram soarta noastra a celor care am ramas aici ACASA ... si care ne confruntam cu saracia, cu inflatia, cu lipsa locurilor de munca si cu toate necazurile pricinuite de proasta administrare si politica interna SI NICIDECUM CEI PLECATI SI PE CARE-I DOARE FIX INVERS DE EA ROMANIE , bagand numai " strambe si zazanie " intre noi toti .

06/02/20 22:31
Eugen

Lamentările ale doamnei deputat Doina Pană după ce aproape toate viziunile politice ale domniei sale, în realitate, au fost contrazise ulterior. Nu am mai sesizat o așa stare de lucruri la nici un politician actual.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5