Deputatul PNL Ioan Ţintean îl atacă dur pe minstrul Muncii, Ioan Botiş

Nu ştiu ce să spun, cu adevărat, să ne mândrim că avem un ministru, sau să ne fie ruşine că avem un ministru, pentru că după cum decurg evenimentele, observăm că tot mai mult imaginea ministrului Muncii, Ioan Nelu Botiş, este şifonată şi cred că din ce în ce mai mult premierul Boc îl va ţine ascuns pe ministrul Botiş pentru atitudinea, să zicem, nelalocul ei, pe care o are în raport cu patronatul, cât şi cu sindicatele, a afirmat deputatul PNL Ioan Ţintean, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liberalul a continuat atacul în termeni duri şi la adresa celorlalţi reprezentanţi ai Guvernului Boc, despre care, Ţintean a spus că ,,sunt în continuare rupţi de realitate, şi că cetăţeanul român, în loc să fie asistat pe drept şi constant, este mai mult pus accentul pe forma clientelară”.

,,Sunt asistate celule clientelare ale partidului, iar cel care are cu adevărat nevoie de asistenţă socială, este tot mai des înlăturat, tot mai des uitat, şi găsite forme legale, cum ar fi curcile, raţele, televizoarele mai vechi de 10 ani, toate acestea găsite ca motiv de a elimina de la plată, cetăţenii care cu adevărat au nevoie de aceste ajutoare sociale. Acesta este statul minimal, pe care au încercat să îl preia ca model dintr-un stat de sorginte liberală, dar pe care domnii de la guvernare nu sunt în stare să îl înţeleagă”, a precizat deputatul PNL Ioan Ţintean.

Liderul judeţean al PNL B-N şi-a manifestat speranţa ca Botiş să rămână candidatul PDL pentru Primăria Bistriţa, astfel potrivit lui Ţintean, alegerile sunt ca şi pierdute pentru democrat-liberali.

,,Sper să se ţină de cuvânt domnul preşedinte Ioan Oltean când a spus că din punctul de vedere al domniei sale, candidatul PDL pentru municipiul Bistriţa va fi Ioan Botiş”, a spus ironic, Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5