Deputatul Robert Sighiartău: Am reuşit să aducem 1.000.000 de lei în Spitalul Județean Bistrița

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a anunţat, pe pagina sa de facebook, o donaţie de un milion de lei din partea companiei Nuclearelectrica pentru dotarea cu paturi şi saltele a Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Bistriţa

"Am reușit să aducem 1.000.000 de lei în Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud pentru dotarea cu paturi și saltele pentru buna funcționare a spitalului în perioada următoare. Vreau să mulțumesc Guvernului, Ministerului Economiei și în mod special Companiei Nuclearelectrica pentru această donație.

Împreună cu managerul spitalului, domnul Gabriel Lazany, am convenit să purtăm un dialog constant și să intervenim atunci când este necesar. Activitatea de aici este în parametri buni și sperăm ca lucrurile să evolueze pozitiv în privința pandemiei.

În ceea ce mă privește, voi fi permanent conectat la evoluția întregului sistem medical din județ și cred că lucrurile se vor îmbunătăți vizibil atât în privința achiziției de echipamente noi, cât și în ceea ce privește crearea de spații noi modernizate care să susțină în mod performant actul medical.

Le mulțumesc medicilor, asistentelor și tuturor celor implicați în actul medical din județul nostru. Împreună vom trece peste perioadă dificilă", a transmis deputatul Robert Sighiartău.

***

În context, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, i-a mulţumit parlamentul bistriţean pentru acest gest de solidaritate şi umanitate. "Sănătatea nu are culoare politică, iar dnul deputat Robert Sighiartău a demonstrat că a înțeles acest lucru, aducând la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, o sponsorizare de 1.000.000 lei, prin compania Nuclearelectrica. Mulțumim pentru maturitate și umanitate",a transmis preşedintele Moldovan.

 

Comentarii

14/05/20 10:41
cititor

Era sa fac pe mine de " spaima " ... crezand ca " Sigartaii ... au facut o astfel de donatie ... din banii lor !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5