Deputatul Robert Sighiartău, secretar general al PNL: Am votat, alături de colegii liberali, Legea pentru Autostrada Nordului!

Am votat, alături de colegii liberali, Legea pentru Autostrada Nordului – drumul expres care conectează nordul României la rețeaua europeană de autostrăzi și leagă, prin Bistrița-Năsăud, Suceava și Bucovina de Satu Mare și Maramureș. Luna trecută, la Bistrița, premierul Ludovic Orban a reafirmat angajamentul susținerii Guvernului PNL pentru realizarea acestui obiectiv.
Proiectul este în implementare. Pentru sectorul care leagă Satu Mare de granița cu Ungaria, a fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de fezabilitate și a Proiectului tehnic de execuție. În august, a fost emis ordinul de începere a activității de proiectare.
Pentru cele trei loturi de drum de mare viteză Baia Mare – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava (335 km) sunt în evaluare ofertele depuse pentru realizarea studiilor de fezabilitate.
Ca deputat de Bistrița și secretar general al Partidului Național Liberal mă voi bate pentru acest obiectiv de investiții crucial pentru dezvoltarea economică a zonei și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru românii din nordul țării.

Comentarii

28/10/20 11:46
cititor

" Frate Robitza ", de asta data FELICITARI ! No asa... da ! Bravo !
{ Numai sa aveti grija ca la granitza cu Moldova de Est ... eventual, sa puneti un "post avansat " de supraveghere impotriva " esto-asiaticilor " ... si sa le dati " o batalie decisiva " ... ca volens-nolens , vor navali peste noi, in drumul lor catre " stupii cu miere " din aceasta (m)...UE ... } .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5