Deputatul Robert Sighiartău (vicepreședinte PNL): Nu intenționez să părăsesc acest partid!

Deputatul Robert Sighiartău, care a avut în ultima perioadă mai multe declarații care nu au fost agreate de partenerii de Coaliție guvernamentală sau de propriul partid, a declarat public că nu are intenția de a părăsi PNL, dar rămâne consecvent principiilor sale.
"Știu că opiniile mele au deranjat uneori și mă refer aici la grupul restrâns de conducere.
Le spun tuturor ca să fie clar, nu intenționez să părăsesc acest partid numai pt.că ii deranjez pe unii sau pe alții indiferent de unde sunt ei.
Rămân consecvent principiilor", este mesajul postat pe pagina de facebook de vicepreședintele PNL.
Declarația vine pe fondul faptului că Ben-Oni Ardelean, deputat în Parlamentul României, a anunțat părăsirea PNL și intrarea într-o nouă formațiune politică.
***

Comentarii

29/09/23 10:51
Dorel

Poi da fratiucule Robytza... dar daca te tot pui de-a " dunga " cu politica voastra interna... si tot bagi bota prin gard celor fara de care voi niciodata nu mai puteti guverna , te-or da afara ... EI ! In oricare partid, ori esti ca majoritatea, ori pleci in alta parte , acolo unde iti este " locul " ... doara sti bine asta !

01/10/23 16:27
Iuliu

PNL nu mai există . Decaderea a început încă de la congresul de pomină din 25 septembrie , 2021 când, în plin val patru al pandemiei de COVID-19, s-au adunat la Romexpo, claie peste grămadă, în ceea ce ar putea fi numită mai degrabă o menajerie politică isterică și incontrolabilă, in care cel mai înverșunat dintre ei a fost Rareș Bogdan, care aproape și-a pierdut complet cumpătul într-un discurs mai mult urlat, decât vorbit, a răgnit până a răgusit „Florin Cîțu- presedinte”!
(Vezi: https://m.facebook.com/4media.INFO/videos/tr%C4%83d%C4%83torul-rare%C8%9...
Ulterior s-a produs apropierea de PSD, desi Partidul Național Liberal avea o decizie statutară a Biroului politic Național prin care practic se interzice orice colaborare cu PSD.
De altfel Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor și politician cu greutate în PNL, a identificat cu ceva timp in urma, trei motive care au făcut ca PNL să piardă politic:
– Primul motiv a fost „festivalul democrației”, adică schimbarea pe bandă rulantă a președinților partidului, mai întâi Ludovic Orban, apoi Florin Cîțu. Semnalul schimbărilor a fost dat mereu de președintele Klaus Iohannis. Mari controverse a stârnit și preluarea conducerii partidului de către Nicolae Ciucă, mai ales că el e general în rezervă, deci nu avea nici o legătură cu liberalismul și până să ajungă senator pe listele PNL practic n-a avut nici o tangență cu acest partid.
– Al doilea motiv se referă la alianța cu PSD. Și aceasta a fost decisă tot de Iohannis, fapt pe care chiar președintele l-a recunoscut.
– A treia cauză este performanța slabă a guvernării cu Nicolae Ciucă premier pentru care PNL are acum probleme.
Groparul PNL este Klaus Iohannis, cel care, pentru linistea lui, a adus PSD la Guvernare ceea ce a dus la ruperea partidului, prin care adevăratii liberali au părăsit partidul si au infiintat o noua formatiune „FortaDreptei” care militeaza pentru o guvernare liberală de dreapta. Prin urmare, actualul PNL este de fapt fostul PDL , despre care Traian Băsescu spune că se revendică de la Petre Roman si nu au nici o treabă cu Brăteanu.
După ce Iohannis le-a băgat liberalilor mortul in casă prin alianta cu PSD , PNL a scăzut drastic in sondaje, ajungând sub 20%. Asadar, adevăratii uzurpatori ai PNL se află in interiorul partidului liberal.
Afirmatia lui Robert Sighiartau că ar fi un dezastru dacă un om Marcel Ciolacu ar ajunge președintele României, nu se sustine. Dacă e să comparăm cu cele două mandate ale lui Klaus Iohannis, un dezastru mai mare nu e posibil.
Vezi: https://www.cotidianul.ro/familia-prezidentiala-la-new-york-pe-fifth-ave...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5