Deputatul Simionca: Ce are de ascuns ministrul Transporturilor cu privire la centura ocolitoare a Bistriței?

Centura Bistriței constituie un obiectiv de maxim interes pentru cetățenii municipiului. Pentru Guvernul PSD-ALDE, acest drum reprezintă însă un mare mister, ca și alte obiective de investiții importante pentru români, susţine depitatul Ionuţ Simionca (PMP).

„În luna aprilie a acestui an, am adresat o interpelare ministrului Transporturilor, Lucian Șova, prin care îi solicitam acestuia motivarea alegerii unui anume traseu pentru centura Bistriței. Mai precis, am cerut să ne argumenteze de ce varianta Sud, cea aleasă, a fost considerată mai bună decât varianta Nord. 

Răspunsul pe care l-am primit acum câteva zile este revoltător: domnul ministru Șova spune că întrebările mele „nu se subscriu cadrului legal”. În consecință, nu am primit niciun fel de date, niciun răspuns. 
Noi, cetățenii Municipiului Bistrița, nu avem dreptul să știm toate informațiile, până la ultimul amănunt, despre investițiile din bani publici care ne influențează viața de zi cu zi? În mod firesc, mă întreb: ce are de ascuns ministrul Transporturilor cu privire la centura ocolitoare a Bistriței?”, a declarat parlamentarul bistriţean.

Comentarii

13/11/18 09:54
Cititor

Domnul Simionca, felicitari pentru desele Dvs interpelari, prin care pe cei de la " butoane " nu-i lasati nici sa " respire " , dar daca opozitia , mai bine zis acesti " Gica Contra " ... nu s-ar fi opus, astazi nu pierdeam banii europeni si Centura Sud era deja functionala, benefica pentru toata lumea, inclusiv pentru toti... " Gica ... " deci si a Dvs si nu avea nici o iportantza ce culori de masina circulau pe acest tronson de drum foarte ( chiar imperios ) necesar , in vederea descongestionarii circulatiei sufocante intre Centrul cartierului Unirea si Hanul Bistrita ... ( si continuare in tot municipiul ) !
Eu daca eram primarul Bistritei, faceam tot ceea ce era de facut si " buna facut era " ... ca si Centura Nord, care astazi deja este sufocanta si se numeste Strada Cetatii ... si pe care s-au opus toti proprietarii din acea zona, numai ca pe atunci " comunistii au hotarat "... si " afant " a ramas pentru ca astazi se circula bine pe acel tronson, dar insuficient , deoarece totul se suprapune intr-un singur PUNCT - INTERSECTIA DE LA STATIA DE APA din Calea Moldovei SI LOCALITATEA COMPONENTA UNIREA BISTRITA ( care mai benefic ar fi fost daca apartinea de comuna Livezile , pentru toti locuitorii din Unirea , din toate pdv... ) !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5