Deputatul Suciu are birou mobil! Va acorda audienţe în toate localităţile Colegiului 2

Deputatul social-democrat are un birou parlamentar mobil, aşa cum a anunţat acum o lună. În fapt, este vorba despre un autoturism cu 7+1 locuri, care a fost amenajat ca un birou, în sensul de  ada posibilitatea acordării de audienţe. De altfel, acesta este şi scopul investiţiei de la cabinetul parlamentar, şi anume “apropierea de cetăţean”.

         “Mă voi deplasa, în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi ocazional duminică, în comunele din colegiul meu şi nu numai", a precizat deputatul Daniel Suciu, în cadrul unei conferinţe de presă, o primă destinaţie fiind comuna Ciceu Giurgeşti.

De asemenea, împreună cu cei din Colegiul Judeţean al Tinerilor, parlamentarul PSD va organiza, de două ori pe lună, o vizită la Parlament, pentru cei mai silitori elevi de pe raza întregului judeţ. Aceştia vor participa la şedinţa de plen, dar şi la şedinţele Comisiei de mediu a Camerei Deputaţilor, acolo unde activează Daniel Suciu.

„Cred că e un minim de efort pe care eu, în calitate de parlamentar, pot să-l fac, nu să aştept să vină oamenii în audienţe la Bistriţa sau la Beclean sau la Sângeorz-Băi, ci mă voi duce eu la ei. De asemenea, îmi doresc ca foarte mulţi tineri să facă politică, indiferent de partidul pe care îl agreează, văzând cu adevărat unde se fac legile, adică la Bucureşti, la Parlament”, a mai motivate acest proiect parlamentarul PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5