Deschidere de an școlar plină de culoare și entuziasm la Școala Gimnazială Sânmihaiu de Câmpie

prof. Ionuț Budăcan

Un proverb maltez spune în felul următor “Bine început înseamnă pe jumătate făcut”. Pe această premisă Școala Gimnazială Sânmihaiu de Câmpie și-a început noul an școlar alături de oficialități, profesori, elevi și părinți. Astfel conducerea școlii într-o strânsă colaborare cu primarul comunei Ioan Mate s-au asigurat din timp ca spațiile dedicate educației: săli de clasă, laboratoare, sala de sport să fie pregătite corespunzător pentru procesul de învățământ.

Atenția și grija cadrelor didactice pentru învățăcei s-a putut observa cu ușurință în curcubeul de baloane din curtea școlii și în mesajele încurajatoare care îi asteptau pe elevi în fiecare clasă decorată pentru acest cadru festiv. 

Tendința de inovare a școlii a facut ca prima întâlnire a comunității să se transforme pentru câteva minute într-o lecție despre spirit civic și colaborare predată în plen de către directoarea școlii doamna Ana Moldovan. Printr-un joc interactiv s-au adus în discuție importanța colaborării fructoase între școală, părinți și oficialități în vederea obțineri unei generați de succes. Această idee a unității a continuat și în fiecare clasă unde profesorii diriginții, pe lângă chestiunile organizatorice, au conceput intr-un mod deosebit fiecare în parte câte un joc sau poveste care să întărească și mai mult această convingere în puterea grupului.

În această atmosferă a început scoala la Sânmihai unde elevii împreună cu profesorii au dat startul noului an școlar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5