În 5 ianuarie, la Brigada 81 Mecanizată

Deschiderea noului an de instrucţie - 2010

În cadrul unui ceremonial militar specific a avut loc, în data de 05.01.2010, festivitatea de „Deschidere a noului an de instrucţie – 2010” pentru militarii din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată din Bistriţa.

După primirea raportului de către gen. mr. dr. Mircea Savu, cdt. Diviziei 4 Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, din partea gen. de brigadă Ioan Manci, cdt. Brigăzii 81 Mecanizată, s-au trecut în revistă trupele aliniate pe platou şi s-au salutat cele două drapele de luptă.

S-a intonat Imnul Naţional de către Muzica militară a Garnizoanei Bistriţa, după care, în cuvântul său, gen. mr. dr. Mircea Savu a precizat: „Suntem la început de an 2010 şi de demarare a noului an de instrucţie, ne vom îndeplini obiectivele, în limita bugetului alocat, în perioada de criză financiară prin care trecem.

Brigada 81 Mecanizată este o unitate de elită a Armatei României şi este vizată, pentru acest an, să participe în teatrele de operaţiuni peste hotare, unde va fi solicitată.

Am încredere deplină în profesionalismul comandanţilor şi al trupei şi sper ca toate ţintele să fie atinse din punct de vedere al pregătirii militare specifice.

Vă urez mult succes, sănătate şi un An Nou fericit alături de familii şi de comandanţii voştri”.

Ceremonialul s-a încheiat prin defilarea „bărbătească şi hotărâtă” a trupelor (chiar dacă existau şi femei în formaţie, inclusiv comandanţi) şi onorul dat de prestigioasa Muzică militară.

A fost o activitate emoţionantă şi avem încredere în militarii de la Brigada 81 Mecanizată („armata fiind cu noi”) că ne vor reprezenta cu cinste şi onoare în toate misiunile încredinţate.

Le urăm succes şi realizarea tuturor dorinţelor, în 2010, alături de cei dragi şi apropiaţi. „La mulţi ani fericiţi!” le spunem şi noi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5